Ultra Üye
pubg hilesi sitede halihazirda var zaten
adminler iyi çalışıyo klerlerÖncelikle selamunaleyküm. Acaba sadece sormak istediğim, yeni farklı oyunlarda da hile gelecek mi? Mesela Steam PUBG, Point Blank, Fortnite tarzı. Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler. @#MorpHeus, @nader11ndeu.
Hocam gereksiz konu açmışsınız,istek üzerine zaten ekleyeceklerdir,iyi bir ekipleri var ayretten oyunlarda hile alternatifi olursa daha güzel olabilir iyi forumlar dilerim,Öncelikle selamunaleyküm. Acaba sadece sormak istediğim, yeni farklı oyunlarda da hile gelecek mi? Mesela Steam PUBG, Point Blank, Fortnite tarzı. Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler. @#MorpHeus, @nader11ndeu.
para kazanıyorlardır formda giriş yaptığımızda felanÜcretsiz bir şekilde hizmet veriyorlar forumdaki yönetim ekibi. Buna rağmen çalışmalarını gayet başarılı buluyorum. 5 yıldır bu forumdayım aktif olmasa da konuları okuyorum takip ediyorum. Ücretsiz bir şekilde bir şeyler yepmsk emek isteyen bir durum, sonuçta herkes bir şekilde geçimini sağlamaya çalışıyor. Haksız mıyım?
Gerekli olup olmadığını senmi karar veriyorsun abicim ? Boşa yorum yapmayın olurmu ?Hocam gereksiz konu açmışsınız,istek üzerine zaten ekleyeceklerdir,iyi bir ekipleri var ayretten oyunlarda hile alternatifi olursa daha güzel olabilir iyi forumlar dilerim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?