Çözüldü Forumda bilgisayar tarayıcısından giriş yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaslar telefondan veya baska bir cihazdan rahatlikla memoryhacker forumuna girebiliyorum ancak pc den girmek istedigimde beni baska bir forum sayfasina yonlendiriyor buranin kapandigini soyluyor napmam lazm

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaslar telefondan veya baska bir cihazdan rahatlikla memoryhacker forumuna girebiliyorum ancak pc den girmek istedigimde beni baska bir forum sayfasina yonlendiriyor buranin kapandigini soyluyor napmam lazm
Bugün bende aynı sorunu yaşadım tüm tarama verilerini temizledim düzeldi; tarama geçmişi,önbellek,çerezler ve site verileri. bunları temizleyip tekrar dene istersen

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
başka bir platformun hilesini kullandıysan eğer hosts dosyasını temizlemelisin dostum yt de nasıl temizlenir hakkında var video

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Host yemiş olabilirsin hocam bu videodaki işlemleri uygulayarak host dosyanı bir temizle.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka başka bi tarayıcı kullan vpn ile girmeyi dene o da olmuyosa interneti formatla o da mı olmadı pc formatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...