Forumda Bir Şey Bilmeden Konuşanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Selamlar,
Yine agresif bir konu çünkü forum cidden bomboş insan dolu.
Örnek 1: Adam laptop ekranı değiştirebilir mi diye konu açmış düzgün biçimde anlatıyorsun niye değiştirilemez diyor, madem o kadar biliyorsun git kendin değiştir.
Örnek 2: Konu adı (Örneğin) Pubg Lite Hilem Çalışmıyor, Adamın Yazdığı: Microsoft Visual C++ 2005 Yükle, antivirüsü kapat, oyunu sil yükle, hileyi sil yükle diyor. Ama sorsan hayatında 1 kez bile pubg lite oynamamış.
Uzun lafın kısası adamın istediği 5K'lık sistemin altına 1050ti + r5 1600 takıp anakartını X470 verecek kadar zeki arkadaşlar var burda
bir kez daha söyleyeceğim "Bir Bilgin Yoksa Yazma"
O adam gidip senin dediğin çözümü denese PC'si bozulsa ne diyeceksin acaba? ya da senin dediğin sistemi alıp 5K'ya bu kadar mı oluyor derse ne diyeceksin adama?
Ben kimseye tavsiye vermeyin demiyorum. "Eğer Bilgin Varsa Ver Zaten Forumlar Bunlar İçin Var" ama daha sistemin bile yok adama sistem önerisinde bulunuyorsun ya da daha önce PUBG Lite oynamamışsın adama sorunun çözümünü anlatıyorsun.
Neyse kusura bakmayın yine forumdaki "Yorum Avcıları'na" sinir oldum eminim ki bu konunun altına da gelip "Aynn Krdşm, Haklısın vb." yorumlar yazacaklar.
Post automatically merged:

Ve bunun yanı sıra sorununun çözümünü yazdığım adamların bir beğeni bile bırakmaması bazen insanın zoruna gidiyor, lütfen işinize yarayan bir şey olursa beğenin veya yanıtlayarak teşekkür edin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selamlar,
Yine agresif bir konu çünkü forum cidden bomboş insan dolu.
Örnek 1: Adam laptop ekranı değiştirebilir mi diye konu açmış düzgün biçimde anlatıyorsun niye değiştirilemez diyor, madem o kadar biliyorsun git kendin değiştir.
Örnek 2: Konu adı (Örneğin) Pubg Lite Hilem Çalışmıyor, Adamın Yazdığı: Microsoft Visual C++ 2005 Yükle, antivirüsü kapat, oyunu sil yükle, hileyi sil yükle diyor. Ama sorsan hayatında 1 kez bile pubg lite oynamamış.
Uzun lafın kısası adamın istediği 5K'lık sistemin altına 1050ti + r5 1600 takıp anakartını X470 verecek kadar zeki arkadaşlar var burda
bir kez daha söyleyeceğim "Bir Bilgin Yoksa Yazma"
O adam gidip senin dediğin çözümü denese PC'si bozulsa ne diyeceksin acaba? ya da senin dediğin sistemi alıp 5K'ya bu kadar mı oluyor derse ne diyeceksin adama?
Ben kimseye tavsiye vermeyin demiyorum. "Eğer Bilgin Varsa Ver Zaten Forumlar Bunlar İçin Var" ama daha sistemin bile yok adama sistem önerisinde bulunuyorsun ya da daha önce PUBG Lite oynamamışsın adama sorunun çözümünü anlatıyorsun.
Neyse kusura bakmayın yine forumdaki "Yorum Avcıları'na" sinir oldum eminim ki bu konunun altına da gelip "Aynn Krdşm, Haklısın vb." yorumlar yazacaklar.

Ve bunun yanı sıra sorununun çözümünü yazdığım adamların bir beğeni bile bırakmaması bazen insanın zoruna gidiyor, lütfen işinize yarayan bir şey olursa beğenin veya yanıtlayarak teşekkür edin.
az önce konu açtım makro konusu adam nasıl yapılır diye souryor ben orda detaylı anlattım zaten dostum sana daha neyi anlatayım inserte basıcak tek yapıcağı şey bu

Susmak noktasız bir cümledir
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çok haklısın katılıyorum yorum kasmak için insanı sinir edici yorumlar yapıyorlar hangisini raporlayacagını şaşırıyorsun adam yeni açmış 1 saatte 60 yorumu var gereksiz hep

ダーリン
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
örnek 1 benden bahsediyorsun kardeşim laptopta ekran değişmez bildiğin boş yapmışsın 720p ekran 1080p OLAMAZ bir şey biliyorumda o yorumu yazıyorum

niye değiştirilmez sebebini açıklayarak adama söyledim umarım benden bahsetmiyorsundur

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
çok haklısın katılıyorum yorum kasmak için insanı sinir edici yorumlar yapıyorlar hangisini raporlayacagını şaşırıyorsun adam yeni açmış 1 saatte 60 yorumu var gereksiz hep
o kadar haklısınki 2017 den beri burdayım boş konuşmamak için yorum bile yapmıyorum genelde ki 9 tane yorumum var toplasan diyecek birşey yok

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
örnek 1 benden bahsediyorsun kardeşim laptopta ekran değişmez bildiğin boş yapmışsın 720p ekran 1080p OLAMAZ bir şey biliyorumda o yorumu yazıyorum
hacım sen ne diyon ya? burda oturup tartışalım mı şimdi? söyler misin kullandığın laptop'u veya çevrende kaç kişi bilgisayarla uğraşıyor? Bu konunun cevabı basit Laptop Ekranı Değiştirilemez, ben size cidden laf anlatamıyorum ya.
bende zaten değiştirilemeyeceğinden bahsesediyorum o konuyu açan adama bu sana değil.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Millet Msj Kasmak İçin Herşeyi Yapıyo Valla Yapıcak Bişide Yok Bilgisi Olmasada Bişeyler Yazıp Geçiyolar işte ..

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hacım sen ne diyon ya? burda oturup tartışalım mı şimdi? söyler misin kullandığın laptop'u veya çevrende kaç kişi bilgisayarla uğraşıyor? Bu konunun cevabı basit Laptop Ekranı Değiştirilemez, ben size cidden laf anlatamıyorum ya.
bende zaten değiştirilemeyeceğinden bahsesediyorum o konuyu açan adama bu sana değil.
kusura bakma biraz agresif çıkmışım malum forumdaki bazı şahıslara sinir oldum.

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
üyelerin çoğu hile için burda bı faydam dokunsun kafasında değilller bro

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bunun da önüne geçilmesi için PUBG Lite'ı onaylı üyeye düşürdüler, "Spam mesaj yasaktır" uyarısını mesaj bölümünün üstüne eklediler ki yine tas aynı hamam sayılır, azalma vardır belki de. Bunun dışında da en doğru yorumu yapanın da ne kadar içten yaptığına nasıl emin olabiliriz?

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
üyelerin çoğu hile için burda bı faydam dokunsun kafasında değilller bro
Ya kanka haklısın biliyorum da bu kadar da boş yorum yapılmaz be.
Örneğin: "Aynn, Haklısın, Katılıyorum, şunu şunu yap şunu sil bitti vb."

PAŞA ™
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
İnsanların Boş Boş Yazması İşde Ne Bekliyosun Bizim Milletten Bazı Konulara Girdiğime Pisman Oluyorum Bir Şeyden Habersizler He Hü Diyip Geciyorlar :D

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
Ya kanka haklısın biliyorum da bu kadar da boş yorum yapılmaz be.
Örneğin: "Aynn, Haklısın, Katılıyorum, şunu şunu yap şunu sil bitti vb."
bro diyorum ya forum umurlarında değil hile olsunda ne olursa olsun kafasında bunlar laf anlatmaya çalışırsın anlmazlar

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Yeni katı kurallar getirdik, hileyi erişimde sahip olunması gereken yorum sayısını düşürdük. Bunun yanı sırası 24 saat çalışan bir ekip var arka planda ama ne yazık ki anında müdahale edemiyoruz her şeye bu nedenle raporlarayarak bizlere yardımcı olabilirsiniz. Bizler de forumu eskiden olduğu gibi güzel bir ortama çevirmeye gayret ediyoruz.

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yeni katı kurallar getirdik, hileyi erişimde sahip olunması gereken yorum sayısını düşürdük. Bunun yanı sırası 24 saat çalışan bir ekip var arka planda ama ne yazık ki anında müdahale edemiyoruz her şeye bu nedenle raporlarayarak bizlere yardımcı olabilirsiniz. Bizler de forumu eskiden olduğu gibi güzel bir ortama çevirmeye gayret ediyoruz.
Reis peki boş yorum atanları raporlayınca cezası yorumları silinmekten başka bir şey gelse nasıl olur? örneğin 1 gün yorum yazamama vs.

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dediklerine katılıyorum zaten bu forumda iş yardım istenmeyecek hale geldi yetkililer spam mesaj yasaktır demesine rağmen hileleri kullanmak için tonla mesaj atan arkadaş olucaktır.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Açtığımız konularla eski kullanıcılar dışında zerre ilgilenen yok ki. İnsanlar şu kadar yorum yapayım da hile kullanayım kafasında. Belirli bir yorum sayısına ulaşan kullanıcıları bir daha görmüyorsun bile :D. Yapacak bir şey yok. Bunları raporlayacaksın ki forumda barınamasınlar. Yönetim acımıyor bu kullanıcılara zaten o yüzden için rahat olsun.
-
Forumun geri kalan kitlesi hakkında konuşmak gerekirse gayet elit ve muhabbeti iyi insanlar, tanıdığım kadarıyla.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Doğru dedin ama mitoz gibi çoğalıyor bunlar engellemenin bir yolu yok yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...