Forumda Bir Şey Bilmeden Konuşanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Selamlar,
Yine agresif bir konu çünkü forum cidden bomboş insan dolu.
Örnek 1: Adam laptop ekranı değiştirebilir mi diye konu açmış düzgün biçimde anlatıyorsun niye değiştirilemez diyor, madem o kadar biliyorsun git kendin değiştir.
Örnek 2: Konu adı (Örneğin) Pubg Lite Hilem Çalışmıyor, Adamın Yazdığı: Microsoft Visual C++ 2005 Yükle, antivirüsü kapat, oyunu sil yükle, hileyi sil yükle diyor. Ama sorsan hayatında 1 kez bile pubg lite oynamamış.
Uzun lafın kısası adamın istediği 5K'lık sistemin altına 1050ti + r5 1600 takıp anakartını X470 verecek kadar zeki arkadaşlar var burda
bir kez daha söyleyeceğim "Bir Bilgin Yoksa Yazma"
O adam gidip senin dediğin çözümü denese PC'si bozulsa ne diyeceksin acaba? ya da senin dediğin sistemi alıp 5K'ya bu kadar mı oluyor derse ne diyeceksin adama?
Ben kimseye tavsiye vermeyin demiyorum. "Eğer Bilgin Varsa Ver Zaten Forumlar Bunlar İçin Var" ama daha sistemin bile yok adama sistem önerisinde bulunuyorsun ya da daha önce PUBG Lite oynamamışsın adama sorunun çözümünü anlatıyorsun.
Neyse kusura bakmayın yine forumdaki "Yorum Avcıları'na" sinir oldum eminim ki bu konunun altına da gelip "Aynn Krdşm, Haklısın vb." yorumlar yazacaklar.
Post automatically merged:

Ve bunun yanı sıra sorununun çözümünü yazdığım adamların bir beğeni bile bırakmaması bazen insanın zoruna gidiyor, lütfen işinize yarayan bir şey olursa beğenin veya yanıtlayarak teşekkür edin.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
haklılık payın yüksek dostum ama yapılcak en iyi şey bunlara göz yummamak olackatır

Doğru dedin ama mitoz gibi çoğalıyor bunlar engellemenin bir yolu yok yani.
Üyelil ücretsiz oldugundan bunlar asla bitmeyecek : )

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Reis peki boş yorum atanları raporlayınca cezası yorumları silinmekten başka bir şey gelse nasıl olur? örneğin 1 gün yorum yazamama vs.

Profilini incelemeye alıyoruz. Bu tarz eylemleri fazla ise 2 gün ban atılıyor. Eğer 1-2 yorumu böyle ise uyarı atılıyor tekrarı halinde yine ban yiyor.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
haklılık payın yüksek dostum ama yapılcak en iyi şey bunlara göz yummamak olackatır

Üyelil ücretsiz oldugundan bunlar asla bitmeyecek : )
Üyelik ücretli olmaz bu forumda çünkü bu forumun yarı amacı p2win odaklı çalışan oyunların uygulamaların hilelerin forumların koydugu sınırları önlemek.

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Valla gördüğüm en haklı isyan adam konun altına ok yazmış ok ne kardeşim saçma sapan insanlarla doldu forum...

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Özellikle destek ve çözüm içeren yorumların korunması ve begenilmesi gerekir, emek ve bilgi ucuz şeyler değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...