Forumda bu/bunlar olsa daha da memnun olurdum!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Cümleten hayırlı akşamlar beyler :)

Evet başlıktan da anlayacağınız üzere forumda ne olsa daha da hoşunuza giderdi bu konuyu açmamda ki amaç adminler belki içlerinden bir fikir seçip beğenir düşüncesi hemde muhabbet olsun düşüncesiyle açtım evvet şimdi yanıtları alalım o zaman :) ?

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Online Chat olması miss gibi olurdu hem herkes anında birbirine yardım ederdi :)
Mesaj yollama kısmında link yollamak sıkıntı çok o düzeltilsin :)

noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aynen chat mevzusu + olabilir :)

Kurucu
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Forumda herkezin konuşabiliceği online chat olmasını isterdik orda muhabbet ederken daha eğlenceli bi ortam elde etmiş oluruz yani. Online Chat !!!
Online Chat olması miss gibi olurdu hem herkes anında birbirine yardım ederdi :)
Mesaj yollama kısmında link yollamak sıkıntı çok o düzeltilsin :)
aynen chat mevzusu + olabilir :)

Chat gelmeyecek sanırım ama ilerde ne olur bilinmez :D Ts3 var oraya gelebilirsiniz. Link yollamak sıkıntı derken onu tam anlamadım

noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Zulacıları şöyle kalıcı olarak bi kenara bırakalım dursunlar orda .d

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Site ye girdiğimizde bizi resimdeki gibi music player karşılasa mesela :D ( 20 dk surdu resim xD )
Ben sürekli müzik dinliyorum açıkçası böyle basit tasarımlı bir player yani güzel olurdu bence
( parça adını dikkatli okuyun :D )
JDd1NW.jpg

Kurucu
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Site ye girdiğimizde bizi resimdeki gibi music player karşılasa mesela :D ( 20 dk surdu resim xD )
Ben sürekli müzik dinliyorum açıkçası böyle basit tasarımlı bir player yani güzel olurdu bence
( parça adını dikkatli okuyun :D )
JDd1NW.jpg
Siteye boşa yük ve gereksiz :D Herkes istediğini dinler spotify youtube vb :D

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Haklısın :D havalı olur diye düşündüydüm ondan
LDdrMz.jpg
:D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
9 HİZMET YILI
Sitede uzun yıllar süper üye ve üstü için chat vardı. Discord serverine geçtiğimizde chat fazla kullanılmıyor ve foruma boş yere yük bindiriyor diye kaldırıldı. Ama hakikaten foruma gerçekten boş yere yük bindiriyor arkadaşlar, eminim çoğunuz kullanmayacaksınız. Onaylı üye ye açsak illaki kullanılacak, fakat art niyetli kullanımlar alacak başını gidecek. Sırf bunun kontrolü için fazlaadan kadroya adam almamız gerekecek. Ama illa ısrarla istiyorsanız, sizi kırmayıp chat sistemi yaparız. Fakat bence gereksiz, forumda zaten saçmalamadıkça muhabbet etmenize izin veriyoruz..

noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sitede uzun yıllar süper üye ve üstü için chat vardı. Discord serverine geçtiğimizde chat fazla kullanılmıyor ve foruma boş yere yük bindiriyor diye kaldırıldı. Ama hakikaten foruma gerçekten boş yere yük bindiriyor arkadaşlar, eminim çoğunuz kullanmayacaksınız. Onaylı üye ye açsak illaki kullanılacak, fakat art niyetli kullanımlar alacak başını gidecek. Sırf bunun kontrolü için fazlaadan kadroya adam almamız gerekecek. Ama illa ısrarla istiyorsanız, sizi kırmayıp chat sistemi yaparız. Fakat bence gereksiz, forumda zaten saçmalamadıkça muhabbet etmenize izin veriyoruz..

Senin söylediklerin de mantıklı ama mesela ufak tefek konuları konu açmadan gereksiz yere 2 dk ordan da sorabiliriz buda mantıklı siz daha iyisini bilirsiniz diyip topu size atalım :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
chat oolursa daha memnun kalırız daha cok eğlenceli konular cıkar ortaya herkezin yardımına daha cabuk ve daha iyi yani canlı destek verebiliriz.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Online chat fikrine ben de katılıyorum.
En mantıklısı o gibi gözüküyor o kadar çok ücretsiz online chat hizmeti sağlayan şirket varken.

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Boş yük yapmayın bence online söhbet vardı zaten adamların niyetini gördüm kaç kez spam yapanları gördüm küfür edenleri gördüm yetkili gelince susanlarıda gördüm yani eklemeyin bence boşuna başınıza iş almayın.

Griffin Premium
Ödüller
11
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yabancı arkadaşlarımız için özel bir bölüm kodlama vs, üzerine olabilir.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Eminim chat gelse bile çok boş yapılacak sitenin amacını bozabilir veledler kendini gösterir aslında koycaksın chat i rahat çok kişi banlarız :D çıkar bir sürü spam ci
anime sitesine girin chat e bakın hep boş onun gibi olcak koymayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...