Forumda en sinir olduğunuz durum nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Selam, forumda en sinir olduğunuz durum/konu nedir? Ben kendi düşüncemi söyleyeyim. Uyarı yemek, her bildirim işareti geldiğinde bismillah ile açıyorum :D
Bu konuda sizin düşünceleriniz nedir?

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bende her bildirimi korku ile açıyorum gün sonunda ban yemedim diye seviniyorum bir şey yapmamış olsam bile zaten yapmıyorum da geçmişten bi korkum var :D

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Mesaj atma hakkımın bitmesi :D

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Forumda en nefret ettiğim şey yeni gelen üyelerin sırf sınırlama var diye siteyi kötülemesidir.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
En nefret ettiğim konu yeni gelen üyelilerin üyelik sistemini ile ilgili özelden soru sorması :D

Bende her bildirimi korku ile açıyorum gün sonunda ban yemedim diye seviniyorum bir şey yapmamış olsam bile zaten yapmıyorum da geçmişten bi korkum var :D
Yorumlara flood yada spam mesaj atmadan yazarsan hiç bir sıkıntı olmaz dostum biz bu konuda tecrübe kazandığımız için biraz uyarı yiye yiye dersini alıyorsun zaten :D

Kendine Yaslanan Dik Yürür
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bazı Arkadaşların Özellikle yeni keşfeden arkadaşların, forumdaki dostluğa değil hilelere yüklenmesi.
Site hileleri ile meşhur ama ortamıda 10/10'dur bende :)

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
En nefret ettiğim konu yeni gelen üyelilerin üyelik sistemini ile ilgili özelden soru sorması :D
Yorumlara flood yada spam mesaj atmadan yazarsan hiç bir sıkıntı olmaz dostum biz bu konuda tecrübe kazandığımız için biraz uyarı yiye yiye dersini alıyorsun zaten :D
Yok be kanka en son 1 yıl önce attığım mesajın yanlış anlaşıldığı için ban yemiştim :D neyseki Nader11ndeu reis çözdü işi :)

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ha bir de, sanki ihtiyacı varmış gibi taklit yapanlardan nefret ederim, örneğin; "bu Mouse'den bana da lazım linki elinde bulunan var mı?" gibi gibi, bir de Full yorum kasma amaçlı başkalarının yorumunu taklit edenlerden, bilgisi yok fakat yorum yapıyor ki hilelerden yararlansın, bruh.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ha bir de, sanki ihtiyacı varmış gibi taklit yapanlardan nefret ederim, örneğin; "bu Mouse'den bana da lazım linki elinde bulunan var mı?" gibi gibi, bir de Full yorum kasma amaçlı başkalarının yorumunu taklit edenlerden, bilgisi yok fakat yorum yapıyor ki hilelerden yararlansın, bruh.
İşte bu yüzden yorum kısıtlaması getirildi ya dostum herkes ne güzel yorumu yapsa özellikle de flood yapmadan spam mesaj atmadan.
Bu konuda zaten mod dostlarıma da çok hak veriyorum yorum kopyala yapıştır yapanı bende sevmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Buraya hile indirmek için gelmiştim. Sonra 50 mesaj atmazsanız onaylı üye tagı alamazsınız olayını gördüm. Moderatörler boş yorumları siliyordur herhalde böyle durumlarda dedim, ben yine güzelce yardımcı olmaya çalışayım dedim. Ama her konunun altında boş yorum var. Mesela arkadaş bilgisayarım dondu diyor gelen cevap şu şekilde: "YouTube'ya bak bir hocam". Aarkadaş bu adam zaten bunu biliyor madem senin bir fikrin yok yorum kasmak için niye yorum atıyorsun. Hocam moderatörlerin bu işe bir çare bulması lazım.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yok be kanka en son 1 yıl önce attığım mesajın yanlış anlaşıldığı için yasak yemiştim : D neyseki Nader11ndeu reis çözdü işi:)
Forumda en nefret ettiğim şey yeni gelen üyelerin sırf sınırlama var diye siteyi kötülemesidir.
[USER = 947546] @ caners09 [/ USER] dostumu bu konuda by şahabe dostum nasıl yorum atılacağina Çocuklar özel ders verebilir : D
Hay ben bu t klavyenin

Buraya hile indirmek için gelmiştim. Sonra 50 mesaj atmazsanız onaylı üye tagı alamazsınız olayını gördüm. Moderatörler boş yorumları siliyordur herhalde böyle yet dedim, ben yine güzelce yardımcı çalışayım dedim. Ama her konunun altında boş yorum var. Mesela arkadaş bilgisayarım dondu diyor gelen cevap şu şekilde: "youtubeya bak bi hocam". Lan arkadaş bu adam zaten bunu biliyor madem senin bir fikrin yok yorum kasmak için niye yorum atıyorsun. Hocam moderatörlerin bu işe bir çare bulması lazım.
Moderatörler bu parçalanmış azimle çalışıyorlar dostum raporla moderatörler
[USER = 373425] @Eren [/ USER] dostum sohbete davetisin: D

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
@caners09 dostumu Bu konuda by şahabe dostum nasıl yorum atılacağina ilişkin özel ders verebilir :D
Moderatörler bu konularda azimle çalışıyorlar dostum sen raporla moderatörler ilgilenir
@Eren dostum sohbete davetisin:D
Reis önceden toydum yahu bilmiyordum yorumla alakalı kuralları falan oyunun yönetimi aptaldır yazdım o zamanki eski bir moderatör hatırlamıyorum beni banlamıştı :D sağolsun nader halletti o zamanden beri korkuyorum :morpheusv2:

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Aslında şimdi nasıl desem, aynı kelimeleri yasaklama gibi bir şey olsa, nasıl fikir olurdu ama? özellikle aynı kelimeler yazılmadığı için ekstra sayılar vesayre koyana da bir ceza, mükemmel işlerdi.

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yorum kasmak için yapılan saçma sapan yorumları

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Aslında şimdi nasıl desem, aynı kelimeleri yasaklama gibi bir şey olsa, nasıl fikir olurdu ama? özellikle aynı kelimeler yazılmadığı için ekstra sayılar vesayre koyana da bir ceza, mükemmel işlerdi.
Bak birde şeyler var boş yorum atanlar mesela birisi bir şey soruyor yorumu boş bırakıyor sadece space tuşuna basıyor bunları tespit etmek otomatik bir sistem ile kolay olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz sayın yöneticiler: @nader11ndeu @maskelihileci etiketlediğim için kusura bakmayın ama artık günde onlarca kişiyi rapor ediyorum bir çözüm bulunamaz mı

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bak birde şeyler var boş yorum atanlar mesela birisi bir şey soruyor yorumu boş bırakıyor sadece space tuşuna basıyor bunları tespit etmek otomatik bir sistem ile kolay olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz sayın yöneticiler: @nader11ndeu @maskelihileci etiketlediğim için kusura bakmayın ama artık günde onlarca kişiyi rapor ediyorum bir çözüm bulunamaz mı
Çok mantıklı olurdu.

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Faruk kardeşim sana o kadar katılıyorum ki orda gelen kutusunda kırmızı bir yazınca bir korku geliyor :D

18.gif

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kasılmak için yapılan yorumlar & kendisi yapmış gibi paylaşılan hileler.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Herşeye emoji atanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...