Forumda en sinir olduğunuz durum nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Live Or Die
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
adam hile açılmıyor yor defender kapallı hata görüyorum diye yardm istemiş win sürümüne göre debug yap defenderi tekrar kapa tekrar dene yazdm ve uyarı yedim alakasız yorummuş! en çok buna sinir oldum

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aga en sinir olduğum şey mesaj hakkımın bitmesi

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Ha bir de, sanki ihtiyacı varmış gibi taklit yapanlardan nefret ederim, örneğin; "bu Mouse'den bana da lazım linki elinde bulunan var mı?" gibi gibi, bir de Full yorum kasma amaçlı başkalarının yorumunu taklit edenlerden, bilgisi yok fakat yorum yapıyor ki hilelerden yararlansın, bruh.
O tarz yorumları rapor edebilirsiniz. O tarz yorumlar için çok güzel yaptırımımız mevcut.

Ben şahsen konuyla alakasız başlık görünce beni sinir ediyor. Forumlar yardımlaşma orta mıdır? Konu sahibi derdini yeterince açıklamıyor, başlığı da açıklayıcı koymuyor daha sonrasında yardım etmemizi bekliyor. Nasıl yardım edeceksek :kappajail:

Buraya hile indirmek için gelmiştim. Sonra 50 mesaj atmazsanız onaylı üye tagı alamazsınız olayını gördüm. Moderatörler boş yorumları siliyordur herhalde böyle durumlarda dedim, ben yine güzelce yardımcı olmaya çalışayım dedim. Ama her konunun altında boş yorum var. Mesela arkadaş bilgisayarım dondu diyor gelen cevap şu şekilde: "YouTube'ya bak bir hocam". Aarkadaş bu adam zaten bunu biliyor madem senin bir fikrin yok yorum kasmak için niye yorum atıyorsun. Hocam moderatörlerin bu işe bir çare bulması lazım.
Merhabalar
Sitemizi daha güzel yapmak için site yönetimi adına hiç durmadan çalıştığımızı belirtmek isterim. O tarz durumlar için sizlerden de yardım bekliyoruz. Raporlama sistemi ile bize yardımcı olabilirsiniz.

adam hile açılmıyor yor defender kapallı hata görüyorum diye yardm istemiş win sürümüne göre debug yap defenderi tekrar kapa tekrar dene yazdm ve uyarı yedim alakasız yorummuş! en çok buna sinir oldum
Sana gönderilen uyarı mesajını rapor et. Gerekli incelemeler yapılır ve tarafına dönüş yapılır.

Live Or Die
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
O tarz yorumları rapor edebilirsiniz. O tarz yorumlar için çok güzel yaptırımımız mevcut.

Ben şahsen konuyla alakasız başlık görünce beni sinir ediyor. Forumlar yardımlaşma orta mıdır? Konu sahibi derdini yeterince açıklamıyor, başlığı da açıklayıcı koymuyor daha sonrasında yardım etmemizi bekliyor. Nasıl yardım edeceksek :kappajail:

Merhabalar
Sitemizi daha güzel yapmak için site yönetimi adına hiç durmadan çalıştığımızı belirtmek isterim. O tarz durumlar için sizlerden de yardım bekliyoruz. Raporlama sistemi ile bize yardımcı olabilirsiniz.

Sana gönderilen uyarı mesajını rapor et. Gerekli incelemeler yapılır ve tarafına dönüş yapılır.
rapor ettim haksız taraf ben oldum yine sadece o an sinir oldum baya okadar yani sorun değil

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yeni Üyeler Konuya Alakası Olmayan Cevaplar Yazıp Konu/Mesaj Spamı Atması Hoşuma Gitmiyor.

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
En sinir olduğum şey konu açarken yorum yazar iken uyarı alıp banlanmam sürekli yaşıyorum bu olayı buna bi çözüm getirilmesi gerekli yani bi cevap hakkımız olmalı

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bazen bende mesaj kutusunu görünce besmele ile açıyorum acaba kaç tane uyarı yedim falan diye ama sinir olmak denemez buna tam ama anladınız işte

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
newbie make alot of mistake and easily get ban for that

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
sırf yorum kasmak için yorum atanlara sinir oluyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knk ne yalan söylim benimde nasıl yediğimi bile bilmiyorum uyarıyı 1haftalık ban yedim açıldı çok şükür hesap :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bildirimlere korkudan bakamıyorum.:D ama gayet güzel ve başarılı bir site diyebilirim.

Üye
5 HİZMET YILI
Buraya hile indirmek için gelmiştim. Sonra 50 mesaj atmazsanız onaylı üye tagı alamazsınız olayını gördüm. Moderatörler boş yorumları siliyordur herhalde böyle durumlarda dedim, ben yine güzelce yardımcı olmaya çalışayım dedim. Ama her konunun altında boş yorum var. Mesela arkadaş bilgisayarım dondu diyor gelen cevap şu şekilde: "YouTube'ya bak bir hocam". Aarkadaş bu adam zaten bunu biliyor madem senin bir fikrin yok yorum kasmak için niye yorum atıyorsun. Hocam moderatörlerin bu işe bir çare bulması lazım.
bende sımdı katıldım gereksız olmus 50 yorum bekleme suresı falan zaten hile seven biri kalır bu sitede
50 yorum ve bekleme süresi sacma bide onay alma gereksız olmus sitenız gayet iyi ama bu sıstemı kaldırın bana kalırsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...