- Yasaklandı
-
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Konuya gerçekten ilgili olmadığın halde teşekkür ediyosun ve bu ''konu umrumda değil ama açtığın için teşekkür ederim'' demek gibi oluyor.Gerçekten ilgileniyorsan o ayrı ona kimsenin lafı yoktur zaten.eyw kardeşim yazarken yorum kasmıyorum sadece teşşekkür ediyorum ben neyse bidahkine vatanı kurtarmış gibi teşşekür mesajı yazarım bari emek verek teşekür ederken
Yaz adama özelden veya moderatör e bildir uyarsınBir değil iki değil daha ne kadar sessiz kalacağız.
Adam g*tünü yaya yaya yorum kasıyor ve bu böyle devam edemez bence..
O "Teşekkür" Mesajları Konusunda Bahsettiğin Kişi %90 İhtimal BenimŞunlarda yorum kasma yorumları '' eyw '' '' teşekkürler '' '' yararlı konu saol '' vs teşekkür niteliğindeki mesajlar
Aslında ismini vermek istemiyorum çünki tek değil ancak gerekirse veririm forumda bir anda tüm son postlara ard arda post atmış bir arkadaş var videolu ifşa ısnıda çektim isterseniz atarım bunlardan çok var en iyisi bize bir orochi admin lazım
Belli bir yere kadar tamam yani göz ardı edilebilir ancak kalkıpta videodaki gibi olursa sıkıntıO "Teşekkür" Mesajları Konusunda Bahsettiğin Kişi %90 İhtimal Benim.
Bu Yorum da Yorum Kasmaya Giriyor Herhalde Ama Fark Etmez.
Her Ne Kadar Haklı Olsan da, Bir Yandan Haksızsın Dostum. Videoda ki Örnekte Kesinlikle Haklısın Ama Adam Çıkıp İşine Yarayan Bir Konuya "Teşekkür" Mesajı Bıraktı İse Mesaj Kasmak İçin Değil de, İşine Yaradığı ve Minnettar Olduğunu Söylemek İçin Teşekkür Ediyordur. Bu Tür Yaklaşım Yanlış Bana Kalırsa.Belli bir yere kadar tamam yani göz ardı edilebilir ancak kalkıpta videodaki gibi olursa sıkıntı
Olay felsefe oldu en iyisi boşverelimHer Ne Kadar Haklı Olsan da, Bir Yandan Haksızsın Dostum. Videoda ki Örnekte Kesinlikle Haklısın Ama Adam Çıkıp İşine Yarayan Bir Konuya "Teşekkür" Mesajı Bıraktı İse Mesaj Kasmak İçin Değil de, İşine Yaradığı ve Minnettar Olduğunu Söylemek İçin Teşekkür Ediyordur. Bu Tür Yaklaşım Yanlış Bana Kalırsa.
Lower Burda Bile Kasmışsın Afedersinde ard arda 3 Yorum Tebrikler
mevcut zaten öyle bişeyYorum atıyor diye kimseyi banlayıp uyarı veremeyiz aynen. Ama adam ard arda farklı katagorilerdeki konulara 10sn içinde durmadan mesaj postluyorsa bu arkadaş mesaj kasıyordur. Bundan dolayı ban yemesi yada uyarı yemesi lazım. İlerleyen günlerde bence yorum yazma süresi ekleyelim foruma. Mesela birisi bir yorum attıktan sonra 2dk içinde başka bir yorum atamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?