29 Ocak 2016 #1 MyLighTR M Dünyanın başkenti Malatyadır Onaylı Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 58 Tepki puanı 0 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Selam aradaşlar biliyosunuzki sitede onaylı üye olmak 10 konu 25 mesaj ister ama konularda gezerken birşey farkettim Resim 1 gördüğünüz gibi arkadaşın 116 yorum sayısı gayet güzel ama 9 konu sayısı hayırdır __? Lütfen +rep
Selam aradaşlar biliyosunuzki sitede onaylı üye olmak 10 konu 25 mesaj ister ama konularda gezerken birşey farkettim Resim 1 gördüğünüz gibi arkadaşın 116 yorum sayısı gayet güzel ama 9 konu sayısı hayırdır __? Lütfen +rep
29 Ocak 2016 #2 Azrail A Seçkin Üye Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 520 Tepki puanı 2 Ödüller 7 10 HİZMET YILI RE: Forumda Haksızlık VAR !!! Onaylı Üye olduktan Sonra 1 Konusunu Kapattıtırmıştır kardeşim Oyla 0 Olumsuz oyla
29 Ocak 2016 Konuyu başlatan #3 MyLighTR M Dünyanın başkenti Malatyadır Onaylı Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 58 Tepki puanı 0 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Cvp: RE: Forumda Haksızlık VAR !!! Azrail' Alıntı: Onaylı Üye olduktan Sonra 1 Konusunu Kapattıtırmıştır kardeşim Genişletmek için tıklayın ... benim sorunum değil onaylı üyeliği alınsaydı Oyla 0 Olumsuz oyla
Cvp: RE: Forumda Haksızlık VAR !!! Azrail' Alıntı: Onaylı Üye olduktan Sonra 1 Konusunu Kapattıtırmıştır kardeşim Genişletmek için tıklayın ... benim sorunum değil onaylı üyeliği alınsaydı
29 Ocak 2016 #4 ErdemMH Emektar Üye Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 866 Çözümler 3 Tepki puanı 69 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI RE: Forumda Haksızlık VAR !!! Onaylı üye otamatik olunuyor. Yöneticiler vermiyor. Demek ki konusu silinmiş. Oyla 0 Olumsuz oyla
RE: Forumda Haksızlık VAR !!! Onaylı üye otamatik olunuyor. Yöneticiler vermiyor. Demek ki konusu silinmiş.
29 Ocak 2016 Moderatör #5 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI Cvp: Forumda Haksızlık VAR !!! birazcık akıllı davransanız anlarsınız sonradan silindigini . Oyla 0 Olumsuz oyla
29 Ocak 2016 Konuyu başlatan #6 MyLighTR M Dünyanın başkenti Malatyadır Onaylı Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 58 Tepki puanı 0 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Cvp: RE: Forumda Haksızlık VAR !!! ErdemMH' Alıntı: Onaylı üye otamatik olunuyor. Yöneticiler vermiyor. Demek ki konusu silinmiş. Genişletmek için tıklayın ... bak saol senin dediğin işime yaradı kardeşim. Konu Çözüldü Oyla 0 Olumsuz oyla
Cvp: RE: Forumda Haksızlık VAR !!! ErdemMH' Alıntı: Onaylı üye otamatik olunuyor. Yöneticiler vermiyor. Demek ki konusu silinmiş. Genişletmek için tıklayın ... bak saol senin dediğin işime yaradı kardeşim. Konu Çözüldü