21 Eyl 2021 Yasaklandı #1 Mayıngod M Hatasız kul olmaz Banlı Üye Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 627 Çözümler 2 Tepki puanı 30 Ödüller 4 7 HİZMET YILI İçeriğiniz gönderilemez. Bunun nedeni, içeriğiniz spam benzeri olduğu veya uygun olmayan öğeleri içerdiği için olabilir. Lütfen içeriğinizi değiştirin veya daha sonra tekrar deneyin. Sorun yaşamaya devam ederseniz, lütfen bir yöneticiyle görüşün. Genişletmek için tıklayın ... Bu hatayı neden alıyorum? Herhangi bir çözümü var mı?
İçeriğiniz gönderilemez. Bunun nedeni, içeriğiniz spam benzeri olduğu veya uygun olmayan öğeleri içerdiği için olabilir. Lütfen içeriğinizi değiştirin veya daha sonra tekrar deneyin. Sorun yaşamaya devam ederseniz, lütfen bir yöneticiyle görüşün. Genişletmek için tıklayın ... Bu hatayı neden alıyorum? Herhangi bir çözümü var mı?
Çözüm #Roaccat 21 Eyl 2021 Gönderdiğiniz mesaj sadece link olduğu zaman veya onay sistemine takılabilecek bir spam kelime içerdiği zaman bu tarz bir hata alabilirsiniz.
Gönderdiğiniz mesaj sadece link olduğu zaman veya onay sistemine takılabilecek bir spam kelime içerdiği zaman bu tarz bir hata alabilirsiniz.
21 Eyl 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Gönderdiğiniz mesaj sadece link olduğu zaman veya onay sistemine takılabilecek bir spam kelime içerdiği zaman bu tarz bir hata alabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Gönderdiğiniz mesaj sadece link olduğu zaman veya onay sistemine takılabilecek bir spam kelime içerdiği zaman bu tarz bir hata alabilirsiniz.