- Yasaklandı
-
Sevdiğiniz yöneticiler diye konu vardı ve çook düzensizdi + bazıları 4-5 harf saçma yorum atmışlar + Benim yorumumda " Bazen sadece seversin oda seni s***ker Kimseyi sevemeeyceksin bu zamanda babanı geçtim kendine bile güvenme " idiForumda bir şey olduğu yok saçma konular zaten sitemizden siliniyor, ek olarak eğer attığınız yorum konuyla alakasız bir yorumsa o da silinebilir, eğer yanlış bir yaptırım olduğunu düşünüyorsanız morpheus adlı admine özel mesaj atarak silinen mesajınızın bulunduğu konuları gönderin, gereken inceleme yapılıp size dönüş sağlanır.
O konu benimdi ve çook düzensiz derken ?Sevdiğiniz yöneticiler diye konu vardı ve çook düzensizdi + bazıları 4-5 harf saçma yorum atmışlar + Benim yorumumda " Bazen sadece seversin oda seni s***ker Kimseyi sevemeeyceksin bu zamanda babanı geçtim kendine bile güvenme " idi
Ben orda Konu ile ne alakası var ? yazdım benimki de silindi ?Yorumlarınızı be sildim ve gerekçesini de yazdım açık bir şekilde *** yazarak küfür sansürlenmez o zaman herkes bir birine sövsün * koyarak bu yanlış bir düşünce ve konu ile alakasızdı. İkinci veya diğer yorumlarınızda key vardı yanlış hatırlamıyorsam key paylaşımı da yasak forum kurallarını okumadığınız açıkça ortada uyarı veya uzaklaştırma almanız gerekirken sadece sözlü uyarıldınız.
Bildirim geldiÖncelikle Türkçeyi düzgün kullanalım devrik cümle kurup anlamamıza beklemeyin program istedi link paylaştınız umarım yasak değildir dediniz ve yasak sildim açıklamayı da yazdım bildirim gelmiyor mu ? Kendi konunuz da ki yorum için cevabım ise @MrDeAT ın yorumu silindiği için sizin ona verdiğiniz cevabın durmasının bir mantığı yok. İyi Forumlar.
Ben link olanı demedim bahsettiğim gibi diğer konu diğer yorumÖncelikle Türkçeyi düzgün kullanalım devrik cümle kurup anlamamıza beklemeyin program istedi link paylaştınız umarım yasak değildir dediniz ve yasak sildim açıklamayı da yazdım bildirim gelmiyor mu ? Kendi konunuz da ki yorum için cevabım ise @MrDeAT ın yorumu silindiği için sizin ona verdiğiniz cevabın durmasının bir mantığı yok. İyi Forumlar.
Sana linki dedin demedi ikimizden biri oda benBen link olanı demedim bahsettiğim gibi diğer konu diğer yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?