Süper Üye
aynen öyle. valo süper üye iken süper üye olunmuş. şimdi diyor onaylı üye sürümümü desteklemiyor ve ultra üye olmak çok zor. e kardeşim kullanmak istiyorsan 2 seçeneğin var sürümünü düşür veya ultra üye olmaya gayret gösterBu yorumdan anladığım tek şey sen bu forumda sadece hile için yorum kasıyosun
Bu yorumdan anladığım tek şey sen bu forumda sadece hile için yorum kasıyosun
Zaten ultra üyelerde valo hilesi ultra üyeye açık olduğu için burada takılı kalıyorlar hocam emin olun rütbesi yükselse valonun 1500 yorum civrarinda kalanların çoğu hortlar yorum kasmaya başlar yani bu forumda yorum kasmak için çoğunluk insanlara bir faydası dokunanlar nadir yani bunu söylemek istedimaynen öyle. valo süper üye iken süper üye olunmuş. şimdi diyor onaylı üye sürümümü desteklemiyor ve ultra üye olmak çok zor. e kardeşim kullanmak istiyorsan 2 seçeneğin var sürümünü düşür veya ultra üye olmaya gayret göster
Aynen bana da bi tık öyle geldi ben 2018-29 dan beri burdayım sadece zamanında hesabın şifreyi kaybetmiştim yeni hesap açmak zorunda kalmıştım sonuç olaarak hepimiz burdakı ortamı sevdiğinden burda olduğuna eminim hile için yorum kasmak saçmaBu yorumdan anladığım tek şey sen bu forumda sadece hile için yorum kasıyosun
bence forum hilelere ulaşmayı zorlaştırırsa akif kullanıcı düşer fakat has kitlesi kalırZaten ultra üyelerde valo hilesi ultra üyeye açık olduğu için burada takılı kalıyorlar hocam emin olun rütbesi yükselse valonun 1500 yorum civrarinda kalanların çoğu hortlar yorum kasmaya başlar yani bu forumda yorum kasmak için çoğunluk insanlara bir faydası dokunanlar nadir yani bunu söylemek istedim
Zaten hocam çoğu kişi hileyi kullanmak için var adamlar burada babasının hayrına durmuyorlar bir çıkarları var (herkes için geçerli değil söylediğim olay bu arada kemik kitle durur dediğin gibi )bence forum hilelere ulaşmayı zorlaştırırsa akif kullanıcı düşer fakat has kitlesi kalır
anlaman bir şey değiştiremeyecek muhtemelen aynısı sen yapıyorsun, Kişi kendinden bilir işi...Bu yorumdan anladığım tek şey sen bu forumda sadece hile için yorum kasıyosun
anlaman bir şey değiştiremeyecek muhtemelen aynısı sen yapıyorsun, Kişi kendinden bilir işi...Bu yorumdan anladığım tek şey sen bu forumda sadece hile için yorum kasıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?