Forumda uyarı almak rütbe atlamayı engeller mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
Bir uyarı yiyince onaylı üye vb. permleri alabiliyor muyuz? Ben 50 mesajken yedim, tekrar 50 mesaj oldum ama onaylı üyem gelmedi. Neredeyse bir saat oldu, belki 3-4 saatte geliyordu. Emin değilim. Çözüldü, teşekkür ederim <3. Konuyu nasıl kapatacağımı bilemiyorum.

Moderatör Notu: Merhaba, uyarı almanız üye grubunuzu etkilemez yani gerekli şartları sağlamanız durumunda ilgili üye grubunu alabilirsiniz. Uyarı alınca profilinizde gözükür ve 10 uyarı puanına sahip olunca da geçici süreliğine yasaklanıyorsunuz. Uyarı puanınız 10 puanın altına düştüğü zaman banınız otomatik olarak kaldırılıyor. Uyarı puanınızın süresinin ne zaman biteceğine profilden bakabilirsiniz, hayırlı geceler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Spam Fighter
Ödüller
18
Uyarı alınca profiline uyarı puanı olarak eklenir dostum. Ona göre de ban yeme durumun belirlenir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.