Tam olarak bundan dolayı değil. insanlar buraya hile için gelip hileyi kullanıp gidiyordu. yani mendil misali kullan at. üyelik sistemiyle burada kalan insanlar kullanıyor artık. geçici kişiler yüzünden de kalıcı insanların hilesi fixlenmesin diyeKardeşim bu sistemin gelme sebebi hileler kolayca fixlenmesin diye. Bu sistem sayesinde az kişi hileyi kullanıyor ve hile çok daha geç fixleniyor.
Post automatically merged:
Böyle bir sistemin olması çok daha iyi. Boş yorumları yöneticiler siliyor. Boş yorum yapanlar cezalandırılıyor zaten.
yeminle aynı kafadayız 50 mesaj atayım derken 2 tane ıhtar yedım nedir bizim bu ızdırabımız 3 de banlancam ne edecegimi şasırdımyaGörüşümü bildirmek ve tüm üyelerimizin aydınlatılmasını istiyorum. Forum da olan bazı hilelere neden kullanmak için üye sınırlamaları geldi? Bende dahil olmak üzere formları takip edip bildiğim bilmediğim konu hakkında yorup yapıp gerekli gereksiz göz ardı edip site tarafından ban yemek istemiyorum hani önceden yapamadığımız merak ettiğimiz konulara bakrdık çözüm aradık yorumlar okunurdu şimdi bir konuya giricez gereksiz bi ton yorumu ayıklayacaz derken bizim için gerekli yorumu göremicez bitonda boş ve aynı mesajları görmeye devam edicez. bu başlığı açmam ve bu yorumu yapmam şikayet olarak algılanmasın evet bu site kurulumunda emek var ve hizmet içeriyor faydalı gerekli benimkisi merak hani keşke bu sebeplerden dolayı böyle bir sistem getirdik denilseydi eğer denildi ve ben bunu görmediysen özür dilerim saygılar afiyetli sahurlar herkese
Aynen öyle eskiden öyleydi. Kalıcı insanların suçu günahı ne hilesini kullanamıyor sürekli fix yiyiyor diğer insanlar yüzünden. Bu sistem sayesinde sadece kalıcı insanlar kullanabiliyor hileyi.Tam olarak bundan dolayı değil. insanlar buraya hile için gelip hileyi kullanıp gidiyordu. yani mendil misali kullan at. üyelik sistemiyle burada kalan insanlar kullanıyor artık. geçici kişiler yüzünden de kalıcı insanların hilesi fixlenmesin diye
Sizde mesaj yazmak için yazmayın. İnsanlara yardımcı olun. Mantıklı cevaplar yazın. Spam atmıyorum sanıyorsunuz belki ama yöneticilerin sisteminde herşey gözüküyor. O yüzden bu hızlı hızlı mesaj kasma çabalarına gerek yok. Yavaş yavaş da olur. Elbet 200 - 300 - 600 belkide daha fazla mesaj sayılarına ulaşabilirsiniz.yeminle aynı kafadayız 50 mesaj atayım derken 2 tane ıhtar yedım nedir bizim bu ızdırabımız 3 de banlancam ne edecegimi şasırdımya
kardesim bu sitenın yabancısıyım hiç alışık olmadıhımız bi durum yılllardın oyun sitelerinde yer aldım lk defa budurmla karsılastım baska örnek varsa söylermisin ..he haklımı haklılar ama ben yabancı yere mesaj attıhım için uyarı aldım yabancı yazdıhım için .öyle rast gele yazmadım zaten.neyse like attım eyvallah cansınSizde mesaj yazmak için yazmayın. İnsanlara yardımcı olun. Mantıklı cevaplar yazın. Spam atmıyorum sanıyorsunuz belki ama yöneticilerin sisteminde herşey gözüküyor. O yüzden bu hızlı hızlı mesaj kasma çabalarına gerek yok. Yavaş yavaş da olur. Elbet 200 - 300 - 600 belkide daha fazla mesaj sayılarına ulaşabilirsiniz.
Bu konuyu inceleyebilirsin.Benim bir diger merak ettigim şey 2 uyarı aldım 1. Konu basligi altina hani alakasız konu hakkında mesaj 2. Uyarıda cumlemi kelimemi hepsini büyük harfle yazmam bunlardan dolayı ban yermiyim veya uyarılar ne anlam ifade esiyor kac uyarı sonrası ceza aliyorum puablama sistemi varmi veya puanlama sistemi varsa sonrasından sıfırlanıyor mu
Malesef boş yorum yapan çok.Yorum yapılsın hani kasılsın mesaj faydalanmak icin bende kasıyorum bir baskasıda adam yoruma sadece aynen katiliyorum yaziyor bir diger konuda sorunun bir cevabi olur birisi soyler tamam en az 10 kisi ayni cevabi veriyor birde arkasina surekli dile getiriyorum acıkca bende mesaj kasıyorum 2 dk dusunulse 1 dk da yazılır gereksiz sacma yorum yapip 1 2 ban yiyecegini 2 saatte bir gir dusunerek yorup yap tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?