Forumdaki menü tasarımı hakkında öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Forumun bu kısmını çok kullanan birisi olarak çok fazla yazı olması hem göz yoruyor hem de aranılan şeyin bulunmasını zorlaştırıyor.

Benim önerim menülerin sol tarafındaki M yazıları yerine oyunların simgelerinin olması. Böylece forumun bu kısmında gezinirken (ki neredeyse her gün onlarca dakikamı bu kısmında harcıyorum) aradığımızı daha kolay bulabiliriz.

2021-12-04 13_56_00-(2) MemoryHackers - MH.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam mantıklı ancak çoğu yabancı forumlar da bu şekilde yapıyor oyunun simgesini teker teker ayarlayıp bulmak oraya yapıştırmak zor sürekli uğraş ister emin ol bundan hack center bile zar zor hile gelince değişiyor bununla uğraşılacağını sanmıyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dediğine katılıyorum ve bence forumun önceki hali daha iyiydi. Yine dediğin gibi kategorilerin başında M yazması yerine oyun iconları daha iyi olur

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kalite ve kolaylık açısından çok güzel olabilir ama buna vakit harcamaya değer mi orası tartışılır.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Forumun bu kısmını çok kullanan birisi olarak çok fazla yazı olması hem göz yoruyor hem de aranılan şeyin bulunmasını zorlaştırıyor.

Benim önerim menülerin sol tarafındaki M yazıları yerine oyunların simgelerinin olması. Böylece forumun bu kısmında gezinirken (ki neredeyse her gün onlarca dakikamı bu kısmında harcıyorum) aradığımızı daha kolay bulabiliriz.

Ekli dosyayı görüntüle 70312
güzel mantıklı bir öneri dostum yapılabilirse çok güzel olur

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
böyle birşey yapıcaklarını pek zannetmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
tahminimce oradakilerin hepsi birer resimden alınıyor fakat sürekli bunu güncellemeye değmez diye tahmin ediyorum zaten kategorilere ayrılmış durumda aradığın şeyi ctrl f ile kolaylıkla bulabilirsin.

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aslında baya aradığını kolaylaştırabilen bir özellik olur yapsalar hiç fena olmaz

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
tahminimce oradakilerin hepsi birer resimden alınıyor fakat sürekli bunu güncellemeye değmez diye tahmin ediyorum zaten kategorilere ayrılmış durumda aradığın şeyi ctrl f ile kolaylıkla bulabilirsin.
konuyu tek kelime ile cevaba ulaştırmışsın hocam tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...