8 Ocak 2022 #1 hataylı31 H Seçkin Üye Katılım 4 Nis 2017 Mesajlar 486 Tepki puanı 37 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap yasakmı bilmiyorum yasak ise özür dilerim webteknoda böyle bişey gördüm hile yapımcıları için tehlikeli olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap yasakmı bilmiyorum yasak ise özür dilerim webteknoda böyle bişey gördüm hile yapımcıları için tehlikeli olabilir
9 Ocak 2022 #61 tesla10x PUBG Mobile BP Onaylı Üye Katılım 6 May 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 4 5 HİZMET YILI "PUBG Mobile için hile geliştiren yazılım şirketi" denmiş. Arkadaşlar burası bir paylaşım forumu. Şirket değil, sadece bu oyun için bir içerik üretimi, paylaşımı yapılmıyor. Forum; herkese açık olan bir alandır. Herkes bilgisini paylaşır ve paylaşılanı kullanabilir. Burdan bir sorun ya da sıkıntı çıkmayacaktır. Sırf bu oyun için, para ile satışını ciddi anlamda yapanlar ve gece/gündüz buna uğraşan yazılım şirketleri var.
"PUBG Mobile için hile geliştiren yazılım şirketi" denmiş. Arkadaşlar burası bir paylaşım forumu. Şirket değil, sadece bu oyun için bir içerik üretimi, paylaşımı yapılmıyor. Forum; herkese açık olan bir alandır. Herkes bilgisini paylaşır ve paylaşılanı kullanabilir. Burdan bir sorun ya da sıkıntı çıkmayacaktır. Sırf bu oyun için, para ile satışını ciddi anlamda yapanlar ve gece/gündüz buna uğraşan yazılım şirketleri var.
9 Ocak 2022 #62 uygar123 U Onaylı Üye Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 133 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 8 9 HİZMET YILI tesla10x' Alıntı: "PUBG Mobile için hile geliştiren yazılım şirketi" denmiş. Arkadaşlar burası bir paylaşım forumu. Şirket değil, sadece bu oyun için bir içerik üretimi, paylaşımı yapılmıyor. Forum; herkese açık olan bir alandır. Herkes bilgisini paylaşır ve paylaşılanı kullanabilir. Burdan bir sorun ya da sıkıntı çıkmayacaktır. Sırf bu oyun için, para ile satışını ciddi anlamda yapanlar ve gece/gündüz buna uğraşan yazılım şirketleri var. Genişletmek için tıklayın ... Yazılım şirketi ile alakası yok aslında direk coderlar üzerinden hedef alınılmış böyle kelime oyunları ile burayı hedef almamışlar diyemeyiz tam olarak.
tesla10x' Alıntı: "PUBG Mobile için hile geliştiren yazılım şirketi" denmiş. Arkadaşlar burası bir paylaşım forumu. Şirket değil, sadece bu oyun için bir içerik üretimi, paylaşımı yapılmıyor. Forum; herkese açık olan bir alandır. Herkes bilgisini paylaşır ve paylaşılanı kullanabilir. Burdan bir sorun ya da sıkıntı çıkmayacaktır. Sırf bu oyun için, para ile satışını ciddi anlamda yapanlar ve gece/gündüz buna uğraşan yazılım şirketleri var. Genişletmek için tıklayın ... Yazılım şirketi ile alakası yok aslında direk coderlar üzerinden hedef alınılmış böyle kelime oyunları ile burayı hedef almamışlar diyemeyiz tam olarak.
9 Ocak 2022 #63 furkan510 F Onaylı Üye Katılım 13 Eyl 2020 Mesajlar 57 Tepki puanı 2 Ödüller 7 Yaş 31 5 HİZMET YILI Yalan haber öyle bişe yok
9 Ocak 2022 #64 monchéri Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba Emektar Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 1,736 Çözümler 106 Tepki puanı 418 Ödüller 8 Sosyal 5 HİZMET YILI bunca zaman birşey olmamış şimdide birşey olmaz bence
9 Ocak 2022 #65 adaleymenkilci Onaylı Üye Katılım 20 Şub 2021 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI bu haberler arada çıkıp duruyor
9 Ocak 2022 #66 ProfJoker ✔️ϜϓſϞ✔️ Süper Üye Katılım 13 May 2018 Mesajlar 871 Çözümler 2 Tepki puanı 97 Ödüller 9 8 HİZMET YILI mhye kolay kolay birşey olmaz raad olun
10 Ocak 2022 Moderatör #67 #Dopamine Admin Katılım 5 Ara 2017 Mesajlar 3,609 Çözümler 88 Tepki puanı 8,277 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Düşünceniz için teşekkür ederiz. PubgM hilesi kalkmayacak.