Who Will You Kiss
Seçkin Üye
spam yapanlar daha çok kankam eskısı gıbı deıl forum.Mantıklı, ingilizler neysede o ispanyolcaya benzer diller hiç anlaşılmıyor.
Hanı Sorunu Olanlar Konu açsa adamlar spam yapıyorlar kankam sırf bu sıteye gelme sebeblerı hıle bazılarının forumda vakıt gecırme deıl veya yardımcı olma deıl spam yapmasalar.Konuya cevap verme zorunluluğun yok dostum transleteden yanlış çeviriyor diyorsunda eğer adamın dilini bilmiyorsan hiç karışma bak dalgana geç şuanki durum bence gayet güzel ayrı bi masrafa gerek yok kategori belki olurda yabancılar için ayrı bi forum imkansız.
Yani çoğu spam yapıyorda sen gördüklerini raporla dalgana bak belkide onlarda bizden şikayetçidirHanı Sorunu Olanlar Konu açsa adamlar spam yapıyorlar kankam sırf bu sıteye gelme sebeblerı hıle bazılarının forumda vakıt gecırme deıl veya yardımcı olma deıl spam yapmasalar.
Oncelikle Merhaba Ben ali Sizden Bir ricada bulunmak istiyorum daha dogrusu bır öneri Çoğu Yabancı Kişiler Pubg Lite Hilesi İçin Foruma Geliyor Aslında Bu forum için gayet verimli
Ama Eng Forumu TR forumu karışık olması dıkkatımı cedkı bazı kullanıcılar TR forumunda acıyor translate duzgun cevırmıyor
O yüzden Yanlış Yazıyoruz Bence ıkı forum ayrılmalı en tr foruma yazmasa daha ıyı olur.
bu forum bana gore turkyıenı en iyisşOncelikle Merhaba Ben ali Sizden Bir ricada bulunmak istiyorum daha dogrusu bır öneri Çoğu Yabancı Kişiler Pubg Lite Hilesi İçin Foruma Geliyor Aslında Bu forum için gayet verimli
Ama Eng Forumu TR forumu karışık olması dıkkatımı cedkı bazı kullanıcılar TR forumunda acıyor translate duzgun cevırmıyor
O yüzden Yanlış Yazıyoruz Bence ıkı forum ayrılmalı en tr foruma yazmasa daha ıyı olur.
Haklısın KankaBu konuda çok haklısın ama bence ayrı site değilde ayrı bir kategori açmaları daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?