yav nere gıdıyon otur oturugun yerde bız ızın verdıkmıKonuma geldiğiniz için teşekkür ederim, yaklaşık 2016 dan beri forumdayım gerçekten kurucular çok iyi hizmet verdiler onlara sonsuz teşekkür ederiz. sitede çok iyi arkadaşlarım, dostlarım oldu ama ne yazik ki çoğu bıraktı. ve siteyle beraber birçok arkadaşımda değişdi. biz hile için siteye girmiyorduk dostlarımız için sohbet için ama chatte kaldırıldı zaten sohbet ettiğim kişilerde gitti ne yazık ki benimkide buraya kadarmış hepinize teşekkür ederim halen sitede olan arkadaşlarım var ve tanımadağım hepsine veda ediyorum hepinizi seviyorum. Forumda işini yapan kurucular Hariç #MorpHeus, Mstkmlnr ve LazHayalet sitede en iyi görev yapanlar benim gördüğüm kadarıyla haksızlık yapmayan arajtırmadan birşey yapmayan kişilerdir hepsine teşekkür ederim
şu sözü de koyayım şuraya sizi karalamaya çalışan, kötülemeye çalışanlara boyun eğmeyin rütbesi ne olursa olsun hep yolunuza devam edin sizi seven insanların yanında.
-Hepinizi Seviyorum, Elveda Memory Ailesi-
@nader11ndeu siz gerçekten işinizi çok iyi yaptınız ve halen yapmaya devam ediyorsunuz @ioz gerçekten çok iyi biri sorun çıkmassa chati kaldırmazdı @iozz gerektiği zamanlarda bana çok yardımcı oldu. Sitede işini iyi yapanlar var ama yapmayanlarda var. hepinize teşekkür ederim çok daha iyi bir yere ve kitleye ulaşacağınıza eminim@byTT ne yazık ki her toplulukta olduğu gibi bizim aramızda da bazı çürük elmalar var. Arkadaşlarının siteyi bırakma sebebini bilmiyorum, biz yetkili ekip olarak herkese eşit ve adaletli davranmaya çalışıyoruz. Zaten yetkililerden böyle davranmayan aramızdan tıpış tıpış ayrılıyor. Arkadaşların ve senin için gerçekten üzüldüm. Çünkü keşke benim zamanımda memoryhackers gibi bir forum olsaydı. Forumların kıymetini bilin.
Chat hakkında da. Dediğim gibi her toplulukta çürük elma var. Bizim toplulukta kurtlaşmış çürük elmamız @ioz . Onun sayesinde forumun amına koyuldu gençler. Chatında anasını sikti forumunda anasını sikti. Arkadaşı hep beraber alkışlayalım da hak yerini bulsun.
İozun çok iyi bir nedeni var kardeşim, beceriksizliği + tembelliği. Kutlayın kurucunuzu.@nader11ndeu siz gerçekten işinizi çok iyi yaptınız ve halen yapmaya devam ediyorsunuz @ioz gerçekten çok iyi biri sorun çıkmassa chati kaldırmazdı @iozz gerektiği zamanlarda bana çok yardımcı oldu. Sitede işini iyi yapanlar var ama yapmayanlarda var. hepinize teşekkür ederim çok daha iyi bir yere ve kitleye ulaşacağınıza eminim
ayrılıken bire güldürüyorsun teşekkürederim ama şartlar buyav nere gıdıyon otur oturugun yerde bız ızın verdıkmı
sende allaha emanet ol umarım sitede iyi işler çıkarırsınKardeşim gitmeseydin keşke şartlar el vermeyince tabi canın sağolsun ama ara sıra uğra hepten gitmek olmaz özletme , Allahıma emanet ol görüşürüz kardeşim.
saolasın ama gıtme yav yıne ugraaayrılıken bire güldürüyorsun teşekkürederim ama şartlar bu
sende allaha emanet ol umarım sitede iyi işler çıkarırsın
Yazık oldu aramızdaki saygısını kaybetmeyen ender insanlardan biriydi...Konuma geldiğiniz için teşekkür ederim, yaklaşık 2016 dan beri forumdayım gerçekten kurucular çok iyi hizmet verdiler onlara sonsuz teşekkür ederiz. sitede çok iyi arkadaşlarım, dostlarım oldu ama ne yazik ki çoğu bıraktı. ve siteyle beraber birçok arkadaşımda değişdi. biz hile için siteye girmiyorduk dostlarımız için sohbet için ama chatte kaldırıldı zaten sohbet ettiğim kişilerde gitti ne yazık ki benimkide buraya kadarmış hepinize teşekkür ederim halen sitede olan arkadaşlarım var ve tanımadağım hepsine veda ediyorum hepinizi seviyorum. Forumda işini yapan kurucular Hariç #MorpHeus, Mstkmlnr ve LazHayalet sitede en iyi görev yapanlar benim gördüğüm kadarıyla haksızlık yapmayan arajtırmadan birşey yapmayan kişilerdir hepsine teşekkür ederim
şu sözü de koyayım şuraya sizi karalamaya çalışan, kötülemeye çalışanlara boyun eğmeyin rütbesi ne olursa olsun hep yolunuza devam edin sizi seven insanların yanında.
Knk Gitme KalKonuma geldiğiniz için teşekkür ederim, yaklaşık 2016 dan beri forumdayım gerçekten kurucular çok iyi hizmet verdiler onlara sonsuz teşekkür ederiz. sitede çok iyi arkadaşlarım, dostlarım oldu ama ne yazik ki çoğu bıraktı. ve siteyle beraber birçok arkadaşımda değişdi. biz hile için siteye girmiyorduk dostlarımız için sohbet için ama chatte kaldırıldı zaten sohbet ettiğim kişilerde gitti ne yazık ki benimkide buraya kadarmış hepinize teşekkür ederim halen sitede olan arkadaşlarım var ve tanımadağım hepsine veda ediyorum hepinizi seviyorum. Forumda işini yapan kurucular Hariç #MorpHeus, Mstkmlnr ve LazHayalet sitede en iyi görev yapanlar benim gördüğüm kadarıyla haksızlık yapmayan arajtırmadan birşey yapmayan kişilerdir hepsine teşekkür ederim
Gerçekten bende çok memnunum arkadaşlığımızdan sen gerçekten iyi işler çıkarıyorsun umarım sitede istediğin yerlere ulaşırsın@byTT Bıraktığın İçin Üzüldüm Gerçekten unutulmayacaksın bunu bil ve uzun bir arkadaşlığımız dostluğumuz bulunduğundan memnunum ayrılman gerçekten üzdü biliyorum şartlar zor olunca sevdiğin yerden insanlardan ayrılmak ne kadar zor olduğunu biliyorum inşallah şartların kısa zamanda eskisi gibi olur ve aramızda tekrardan yer alırsın içimden gelmiyor seni uğurlamak ama yapacak bişe yok kendine çok iyi bak allaha emanet ol hakkında allah her şeyin hayırlısını versin ♥
sizlerde forumda kalmış ender arkadaşlarımsınız umarım unutmassınız beniYazık oldu aramızdaki saygısını kaybetmeyen ender insanlardan biriydi...
knk senide çok özleyeceğim : (Nereye gidiyon kanka be :/
Ayrılabilir Ben Onlar Sık GörüşürümDostum sen ne değişik bi insansın adam forumdan ayrılıyorum diyor sen bu konuda pointer istiyorsun?
knk senide çok özleyeceğim : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?