Onaylı Üye
Selam millet yüksek meblalarla bir forum açmak istiyorum yazılımsal donamımım yeterince bulunmaktadır sizden ricam forumuma alabileceğim özgün bir forum ismi teşekkürler...
Dostum örnek aldığım siteler var veriyim anlarsın DonanımHaber ShiftDelete MemoryHackers yani bildiğin forum iştehocam bilgi verirmisiniz? sektör nedir ona göre önerelim.
Aynen öyle dostum napıcam bilemedimİsim bulmak artık çok sıkıntı ya aklıma güzel bir isim geliyor bakıyorum adamlar almış
I need a name suggestion.The site is your you need to decide the name I can suggest name if you can tell what you are going to do in the forum like softwares or games etc
Forhardware . online nasilSelam millet yüksek meblalarla bir forum açmak istiyorum yazılımsal donamımım yeterince bulunmaktadır sizden ricam forumuma alabileceğim özgün bir forum ismi teşekkürler...
fena değil ama com uzantısı düşünüyorumForhardware . online nasil
Hacknopath![]()
zaten sadece fikir danışıyorumbence kendin kara vermen gerekiyo özgün olması için
teşekkürler dostumiçeriğe yönelik bir isim düşün bence ihtiyacı olanın bulması kolay olur..
teşekkürler dostum yazdım aklimebana bakarsan uzun ve alıntı olmamalı yapacağın işe en kısa ve öz şekilde anlatmalı
Bunu beğendim teşekkürlersanalware.com