Forumun şuan ki durumu (Düşüncem)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben gereksiz gördüğüm mesajları report ediyorum. Yöneticiler gece gündüz farketmeksizin anında müdahale ediyorlar.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
süper veya ultra üye üstü yorum kısıtlaması kalkmalı benim düşüncem zaten o tür üyelerin yorum kasma gibi bi amacı yok bütün hileleri kullanabiliyorlar.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
form güzel yaklaşık 4 yada 3 yanlış olmasın ama o civarlardan beri üyeyim daha iyi form görmedim hem kaliteli hem virüs yok hemde insan canlısı kişiler var bunu koruduğu sürecede mükemmel olmaya devam edicektir

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kardeşim ben bu konuyu en başta dile getirdim beni yerdiler ya Yoneticileirn hepsıne tesekkur edioyurm ama bir hile kullanacagim wolftu 300 yorum yapma şartı cok saçma esnetebilirler gerçekten yonetici arkadaslara tesekkurlerimi sunuyorum ama bizi de anlarlar umarım tabı kı hepımız çalısıyoruz ama ben bazen o kadar yogun çalısıyorum ki anlatamam size bazen bir ay pc'ye oturamiyorum şu sıralar boşum yorum kasmak için yorum yapmak bana göre değil ki 10 günde bir wolfe girecegim hilenin zevkini sürmek istiyorum ama olmuyor lütfen...

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
formun şuanki durumu güzel hepte güzel oldu daha iyi yerlere gidicektir ama onaylı üyelik biraz adamı zorluyor

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Haklısın sadece wolftü hilesi için girdiğim şu sitenin eskisi gibi olmadığının farkındayım yorum sistemi kalkmalı bence.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aslında forum çok yararlı ve bilgili bir yer doğru kullananın olduğu ve saygı çerçevesinde olduğunda. moderatörler sanırım ban veya ihtar gönderen kişiler ve bu ihtarlarıda bizim reportlarımızla yapıyorlar. boş yorum veya alakasız yorum gördüğümüzde veya gördüklerinde gerekenide yapıyorlar diye biliyorum kulaklık mause veya pc ihtiyaçlarımı burayada danışarak aldım. Teşekkürler MemoryAilesi <3

Üye
5 HİZMET YILI
ne güzel bence bu forum uzun yıllar bıyunca hayata kalır

Lord
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Mesaj kasmak yerine link tiklata bilirler sorunu olanlarda kullanıma devam eder

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çok haklısın, bu duruma da bir çözüm bulurlar inş.

Üye
5 HİZMET YILI
haklısın fakat yöneticilerde insan her şeye yetişemiyorlar rapor ederek bir nebze onlara yardımcı olabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...