Merhabalar hocam sadece hile için kullanılmaması gerekir böyle güzel dostluklar kurmak içinde gelinir soru sormak içinde bende yeni aktif olmaya başladımEvet arkadaşlar burda uzun süredir kayıtlı kullanıcıyım benden çok daha eski olan arkadaşlarda var daha yeni katılan arkadaşlarda burdaki tutum yardımlaşma hep benim hoşuma gitmişti yetkili admin arkadaşlar olsun hepsi hep yardım ediyodu burda sadece hile kullanmaktan öte bi bağ var kimi zaman ayırıp buraya dert anlatmaya geliyor kimi zaman sorusunu sormaya hepinize çok teşekkürler
burada sadece hile değil dostluklarda kurulabilir tabii kideEvet arkadaşlar burda uzun süredir kayıtlı kullanıcıyım benden çok daha eski olan arkadaşlarda var daha yeni katılan arkadaşlarda burdaki tutum yardımlaşma hep benim hoşuma gitmişti yetkili admin arkadaşlar olsun hepsi hep yardım ediyodu burda sadece hile kullanmaktan öte bi bağ var kimi zaman ayırıp buraya dert anlatmaya geliyor kimi zaman sorusunu sormaya hepinize çok teşekkürler
Evet arkadaşlar burda uzun süredir kayıtlı kullanıcıyım benden çok daha eski olan arkadaşlarda var daha yeni katılan arkadaşlarda burdaki tutum yardımlaşma hep benim hoşuma gitmişti yetkili admin arkadaşlar olsun hepsi hep yardım ediyodu burda sadece hile kullanmaktan öte bi bağ var kimi zaman ayırıp buraya dert anlatmaya geliyor kimi zaman sorusunu sormaya hepinize çok teşekkürler
Tam bir forum işte hocam, insanlar yardımlaşıyor,dertleşiyor,sohbet ediyor daha ne istenebilir ki. Tam bir sosyal medya platformu oldu.Evet arkadaşlar burda uzun süredir kayıtlı kullanıcıyım benden çok daha eski olan arkadaşlarda var daha yeni katılan arkadaşlarda burdaki tutum yardımlaşma hep benim hoşuma gitmişti yetkili admin arkadaşlar olsun hepsi hep yardım ediyodu burda sadece hile kullanmaktan öte bi bağ var kimi zaman ayırıp buraya dert anlatmaya geliyor kimi zaman sorusunu sormaya hepinize çok teşekkürler
ben de yeni üyeyim hocam. Ortam şimdiden sardı. Umarım daha güzel ve mutlu bir ortam olarak devam ederiz. Saygılar...Evet arkadaşlar burda uzun süredir kayıtlı kullanıcıyım benden çok daha eski olan arkadaşlarda var daha yeni katılan arkadaşlarda burdaki tutum yardımlaşma hep benim hoşuma gitmişti yetkili admin arkadaşlar olsun hepsi hep yardım ediyodu burda sadece hile kullanmaktan öte bi bağ var kimi zaman ayırıp buraya dert anlatmaya geliyor kimi zaman sorusunu sormaya hepinize çok teşekkürler
Aramıza hoşgeldinben de yeni üyeyim hocam. Ortam şimdiden sardı. Umarım daha güzel ve mutlu bir ortam olarak devam ederiz. Saygılar...
Evet arkadaşlar burda uzun süredir kayıtlı kullanıcıyım benden çok daha eski olan arkadaşlarda var daha yeni katılan arkadaşlarda burdaki tutum yardımlaşma hep benim hoşuma gitmişti yetkili admin arkadaşlar olsun hepsi hep yardım ediyodu burda sadece hile kullanmaktan öte bi bağ var kimi zaman ayırıp buraya dert anlatmaya geliyor kimi zaman sorusunu sormaya hepinize çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?