Vallahi kardeşim güzel dedin de ben yapamazdım onu sistemi satsam 500 lira etmez direksiyon setini de ikinci el aldım çok uygun fiyata.knk g29a vereceğin parayla elindeki sistemide satıp güzel bir sistem alırdın neden öyle birşey yaptın![]()
Vallahi kardeşim güzel dedin de ben yapamazdım onu sistemi satsam 500 lira etmez direksiyon setini de ikinci el aldım çok uygun fiyata.knk g29a vereceğin parayla elindeki sistemide satıp güzel bir sistem alırdın neden öyle birşey yaptın![]()
pedalları. viteside varmı kaça almıştın.Vallahi kardeşim güzel dedin de ben yapamazdım onu sistemi satsam 500 lira etmez direksiyon setini de ikinci el aldım çok uygun fiyata.Ama imkanı olup da direksiyon seti alayım mı diye düşünen varsa kesin alsın mükemmel bir deneyim. Biraz oynayıp satarım diye aldım vazgeçemedim. Çok rahat söylüyorum araba kullanmayı bilmeyen biri varsa öğrenir. Ets 2 den bu kadar zevk aldıysam forza horizonu 4'ü düşünemiyorum bile. Logitech g29 kaliteli bir direksiyon seti ama daha üst düzey bir şey arayan varsa kesinlikle Thrustmaster T300RS GT alsın çok çok daha iyi direksiyon seti.
Ayarlayabiliyorsun, ister simülasyona yakınlaştırıyorsun ister full casual oynuyorsunarkadaşlar peki direksiyon ayarları nasıl yani bir tarafa döndükten sonra direk düzeliyor mu yoksa simülasyon gibi bir süre sonra mı düzeliyor?
teşekkür ederim hocamAyarlayabiliyorsun, ister simülasyona yakınlaştırıyorsun ister full casual oynuyorsun