Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
:resim:
2-.jpg

:not:

Yeni Forza Horizon ile birlikte oyuncuları tekrar Avrupa'ya götüren geliştiriciler Microsoft'un verdiği destek sayesinde oyunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor
Oyunda küçük hikayeler ve farklı oyun modları ile karşılaşa bilirsiniz tabi bu sizi şaşırtıcak denemeden göremezsiniz.
Fakat normalde çok ender yaşanıcak bir olay yaşandı oyunun çıkmasına aylar kala Microsoft Store üzerinden geçici olarak yayınlandı.
Oyunun boyutu 90 GB olucak gibi tabi bu değişebilir. Oyunun Pre-Load dosyası olduğu sanılan bu version çoğu arkadaşımızın indirdiği takdirde açılmasada
çoğu hayranını sevindirdi çünkü azda olsa bilgiye sahip oldular tabi yayınlandıkdan sonra oyun Microsoft Store'den geri kaldırıldı. Bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı.
Yani kısacası oyunun boyutu tahminen bilgisayar versionu ve XBox One X le aynı boyutu kaplayacağı söyleniliyor toplam 90.37 GB'lık bir yer kaplayacaktır.
Tabi bu istenilen oyunun boyutuna bakarsak çok makul durduğunu söyleyebilirim ama malasef eski oyuncular oyunun 45-50 GB'lık yer kaplıcağını düşünüyordu.
Oyun 2 Ekim de hayranlarına kavuşacak özellikle oyunun yeni olan Crazy Taxi modu baya hayranını merak ettiriyor.
Şimdi bana söyleyin sizce oyuna Türkçe altyazı eklenir mi ?

Iyi Günler.​

Sonra bi gülümsedi, ben iptal.
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
90 gb olacaksa bi zahmet eklensin türkçe alt yazı

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Türkçe altyazı sanmıyorum pek Horizon 3 Oyunun Yükselişiydi ve Ona eklenmedi. Aynı şekilde çok türk oyuncusu olan Sea Of Thieves e de eklenmediğini varsayarsak yüksek ihtimal bu oyunda da göremeyeceğiz. Oyunun 90 GB Olması demek oyunun ölüm olması demek çünkü bu oyun CD'li bir oyun değil. CD'li kısmı XBOX Özel ve bu Biz PC cilerin canını çok sıkıyor. Horizon 3 sahibiyim ve şahsen 45 GB Beni rahatsız Etmedi Microsoft sunucuları çok hızlı malumunuz... (65mb/s Gördüm arkadaşım da 120 gördü ss leri hala durur bulursam eklerim sonradan) İnternet hızım o zamanlar 85 MBPS idi ama belki loaksyonumdan da kaynaklanıyor olabilir. İnşallah Horizon 3 deki server bağlanma sorunu Horizon 4 de çözülür diyerekten kaçıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...