Forza horizon 5 asıl değerleri nasıl bulabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Merhabalar forza horizon 5'te cheat engine kullanmak için custom ce oluşturmamız gerekiyor bunu hallettim şuanda oyun çalışıyorken ce kullanabiliyorum fakat asıl problem hile yapamıyorum.
şuanda var olan hilelerin hepsini fixlemişler geriye direkt oyundaki gerçek paramız üzerinden hile yapma seçeneği kaldı fakat problem şurdaki oyundaki para değerimi buluyorum değiştiriyorum oyunda değer değişti olarak görünüyor fakat eklediğim para ile birşey satın almaya çalıştığımda başarısız oluyor yüksek ihtimalle değer sadece görüntü olarak değişiyor,asıl ana değeri nasıl bulup değiştirebilirim yokmu ce konusunda master yapmış babayiğit bir abimiz yardımcı olsun :)(aynı zamanda merak ediyorum gerçekten bunu başarabilirmiyiz diye yoksa oyun gerçekten herşeyi fixlemişmi bunuda öğrenmek istiyorum:))

Amaterasu
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
maybe try to ask in github they may help you there

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Değeri alta aldıktan sonra üstüne tıklayıp F5 at o değere neyin ulaştığını gösteren bir pencere açılır. Oyunda satın almalar yapınca yeni sekmelerin oluştuğunu görürsün birine tıkla ve memorye geçip oradan code injection oluştur şuan örnek bir uygulama olmadığı için kesin değer veremem ama code inj ederek bazen değerleri değiştirebiliyorum ve işe yarıyor. Belki point scanla offset bulmakta işe yarayabilir bunu da dene. Eğer oyundaki (gerçek) para değeri senin bilgisayarında depolanmıyorsa pek bir yöntem işe yaramaz olsaydı her oyunda nakit hilesi yapardık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...