yan programlardan kastımızı ele aldığımız zaman totalde 700mb ediyor kardeşim yanlışın var.yan programlar da indiriyor ondandır
kral zaten 2 tane ssd var 2 side 111GB james donkey şuan diğeri sıfır boşta hiç kullanılmadı dediğni yapmayı ben düşünmedim mi sencehocam buna çözüm olarak sistemi ssd ye taşıyıp oyunu şuanki sistem kurduğunuz diske yükleyebilirsiniz xbox büyük ihtimalle steam gibi olmadığı için sadece standart edition yükleyemeyeceksin premium veyahut deluxe sahibi olduğun için
moruk eyvallah da steam demdim ki benOyun 110 gb dostum, şu an indirdim ve kapladığı yer 110 gözüküyor, Sanırım steam yanlış yazmış.
Bende premium edition var fakat steam indirmesi 110 gb yaptı. Dlc paketlerinde yeni haritalar olduğu için boyutun artması normal. Belki steam dlcleri ayrı olarak pakete eklemiş olabilir Microsoft store ise o paketleride dahil etmiştir, ama bu sefer Steam oyun çıktığında ek indirme isteyecek saçma bir durum yaşanacak. Bilemedim şu an.sizce deluxe ve premium edition a sahibim diye mi microsoft store da 124 gb diyor ?
hocam ılk cıktıgı zaman da dusuk ek guncelleme aldıkca artıor hocam. su an 110 gb
güzel kardeşlerim steam den bahsetmiyorum konu steam değil değilmuhtemelen steam'de bir yazım hatasıydı çünkü burada 110 GB yer kaplıyor
AldımBence oyunlardan 1 kat daha fazla SSD almalısın örneğin 256GB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?