Forza Horizon 5 klavyeyle drift nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Klavyede nasıl yapabiliriz? Araba dönüyor ama bir zamandan sonra dengeyi bozuyorum ya.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Forza 5’te drift yapmak istiyorsanız, size birkaç ipucu verebilirim. Öncelikle, aracınızın drift için uygun olduğundan emin olun. Drift yapmak için genellikle arkadan itişli, yüksek güçlü ve hafif araçlar tercih edilir. Aracınızın ayarlarını da drift yapmaya uygun hale getirmeniz gerekir. Bunun için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
takip edebilirsiniz.
Klavye ile drift yapmak biraz zor olabilir, çünkü klavye tuşları analog değildir. Yani, gaz, fren veya direksiyonu istediğiniz kadar hassas ayarlayamazsınız. Bu yüzden, klavye ile drift yaparken daha yumuşak ve kontrollü hareketler yapmaya çalışın. Ayrıca, klavye ayarlarınızı da değiştirebilirsiniz.
Forza Horizon 5’in varsayılan klavye kısayollarını görebilirsiniz. Eğer isterseniz, bu kısayolları oyunun ayarlar menüsünden değiştirebilirsiniz.

Drift yapmayı öğrenmek biraz zaman ve pratik gerektirir, ama pes etmeyin. Eğer daha fazla bilgi veya video izlemek isterseniz,
Forza Horizon 5’te drift ayarları ve araç kurulumu hakkında bir video bulabilirsiniz. Umarım size yardımcı olabilmişimdir. İyi eğlenceler! 😊

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ben oynadıgim zaman w s yapiyorum sonra a ya basıyorum ara ara basıp cillop giibi kayar

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arabayı arkadan itişli yapıp gaza basıp direksiyonu kırıp yapabilirsin veya space ile el freni

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka tuş kombinasyonunu oturtman lazım a ve d ile yavaş yavaş iyi driftler atarsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
w ye bas space e hızlıyken 2 saniye basılı tut tutarkende a ya basılı tut gerisi sende

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
virajlarda el freni butonu neyse ben shiftde kullanıyorum ona bas cillop gibi kayarsın

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Elinin biraz çabuk olması lazım ve hassasiyetleri fazla arttırman alzım araç hassas olmalı oyun içinde oyun ayarlarınıda kendine göre ayarlamalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...