1 Şub 2024 #1 solhanli S Üye Katılım 1 Şub 2024 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 27 2 HİZMET YILI Forza Horizon 5 oynuyorum ama oyunu bir türlü kaydedemiyorum, evime veya festival alanına gitmeme rağmen yine de kaydetmiyor. Bilen yardımcı olabilir mi? Moderatörün son düzenlenenleri: 1 Şub 2024
Forza Horizon 5 oynuyorum ama oyunu bir türlü kaydedemiyorum, evime veya festival alanına gitmeme rağmen yine de kaydetmiyor. Bilen yardımcı olabilir mi?
Çözüm Zestial 1 Şub 2024 Festival alanına gidip galeriyi de kaydetmen gerekiyor, bu işlemi 2 kere yapman lazım çünkü oyun bu konuda sorunlu.
Festival alanına gidip galeriyi de kaydetmen gerekiyor, bu işlemi 2 kere yapman lazım çünkü oyun bu konuda sorunlu.
1 Şub 2024 Moderatör #2 Zestial Wanderlust Süper Moderator Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 2,109 Çözümler 392 Tepki puanı 532 Ödüller 16 Yaş 28 9 HİZMET YILI Festival alanına gidip galeriyi de kaydetmen gerekiyor, bu işlemi 2 kere yapman lazım çünkü oyun bu konuda sorunlu. Son düzenleme: 27 Şub 2024 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Festival alanına gidip galeriyi de kaydetmen gerekiyor, bu işlemi 2 kere yapman lazım çünkü oyun bu konuda sorunlu.