jesh3616
Onaylı Üye
Ramlerde herhangi bir sorun o zaman işlemcindede bir problem yoktur. Dediğim gibi fanlarıda orantılı baskı uygulayarak takabilirsin.drop sorununu hallettim kaliteli bir termal macun aldım ramler ise şu sekilde
bu olay işlemcinin macununu değiştirdikten sonra oldu ama deniyeceğimtermal macunun o kadar etkileyeceğini zannetmiyorum driverlarını güncelle kullanmadığın gereksiz programları kaldır arkada açık olan diğer uygulamaları kapat faydasını görürsün
lol ve valoda böyle kanka pc iyi lolde ve valoda yüksek fps veriyordu gta 5 bile oynuyorum kasmadanHer oyunda mı aynı yoksa belirli oyunlarda mı ?
drop sorununu hallettim kaliteli bir termal macun aldım ramler ise şu sekildeSelamlar, herhangi bir esktra bilgi sunmamışsınız lakin termal macun sürdükten sonra fps drop yaşamanızın bazı sebepleri olabilir en basitinden görev yöneticisi-Performans-Bellek kısmına girip ramlarınızı kontrol edin işlemci pini yamulması sonucu kit slotunun biri boşa çıkmış olabilir. Fan vidaları hafif bastırma ile orantılı olarak takılmalıır çok zorlanması durumunda anakartı çatlatabilirsiniz.
Ramlerde herhangi bir sorun o zaman işlemcindede bir problem yoktur. Dediğim gibi fanlarıda orantılı baskı uygulayarak takabilirsin.drop sorununu hallettim kaliteli bir termal macun aldım ramler ise şu sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?