Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FPS oyunlarında HyperX Cloud 2'nin 7.1 özelliği açılmalı mı?
FPS oyunlarında HyperX Cloud 2'nin 7.1 özelliği açılmalı mı? Ağırlıklı olarak Valorant oynuyorum. Sizce Valorant gibi bir oyunda bana bir fayda sağlar mı?
merhaba bendede cloud 2 var sana önerim muzik dinlerken film izlerken vs. 7.1 i açabilirsin fakat valorant gibi ses kasma gerektiren oyunlarda açmanı önermem şahsen ben açınca adamın yerini anlamıyorum ses çok karışıyor anlaşılmıyor yeri yani açma valorant oynarken
Bende de cloud 2 var şöyle söyleyeyim abi bu 7.1'i açınca adam her yerden geliyormuş gibi oluyor kapatınca düzeliyor sadece müzik vb. şeyleri izlerken aç bu özelliği onun dışında oyunlarda kapalı dursun
nasıl alıştıysan öyle oynamak her zaman daha iyi ben kendimi bildim bileli kapalı oynuyorum 7.1 dikkat dağıtıyor ses heryerden geliyo gibi kafa karıştırıyo tabi senin bileceğin iş
Post automatically merged:
nasıl alıştıysan öyle oynamak her zaman daha iyi ben kendimi bildim bileli kapalı oynuyorum 7.1 dikkat dağıtıyor ses heryerden geliyo gibi kafa karıştırıyo tabi senin bileceğin iş