üstad mobilden PUBG bile oynayamıyorum öyle söyleyeyim. FPS oyunlarında neden böyle bir problem yaşıyorum bilemedim sadece bilgisayarda olmuyor.FOV ayarlarıyla oyna tekrar bir dene kendine göre ayarı bul, belki yardımcı olur.
FOV, field of view anlamına gelir. Oyunun ayarlarından değiştirebilmen lazım. Hastalık bakımından emin değilim bazı insanlar nadiren böyle şeyler geçirebiliyor. Epilepsi olabilir mi diycem fakat MMORPG oyunlarında olmuyor dedin o yüzden pek emin değilim.fov dediğiniz olay nedir tam olarak açabilirmisiniz. peki bu bir hastalıkmıdır sizce sağlıkla alakalı bir durum olabilir mi
teşekkür ederim.FOV, field of view anlamına gelir. Oyunun ayarlarından değiştirebilmen lazım. Hastalık bakımından emin değilim bazı insanlar nadiren böyle şeyler geçirebiliyor. Epilepsi olabilir mi diycem fakat MMORPG oyunlarında olmuyor dedin o yüzden pek emin değilim.
bende oluyor ama biraz abarttıgım zamanlarda 3-4 saatten sonraArkadaşlar MMORPG MMORTS oyunları olsun bir çok oyunları oynuyorum problem yaşamıyorum ama FPS oyunları oynadığımda seviyorumda ama oynayamıyorum aşırı derece mide bulantısı yaşıyorum. Örnek veriyorum Crysis 3 ü bitirmek için 30 dakika oynuyorsam 2 saat yatıp uyuyordum dinlenmek amacıyla aşırı derecede kötü ölüyorum sizce bunun sebebi nedir benden başka yaşayan var mı bu sorunu acaba.
yok daha nelerdoktora git corona bittikten sonra beyin bazı olaylar yaşadığında oluyordu ama tam hatırlamıyorum
kral aynı sıkıntı bende de var ama goz bozuklugu degil ya arkadasın dedigi gibi fps oyunlarında mide bulantısı oluyorGöz bozukluğu olabilir mi ? Göz nesneyi tam algılayamadığında baş ağrısı yapar ama sende bir şekilde bulantı yapıyor tabi bende bir doktor değilim ama önerim fps veya hızlı oyunlar yerine tomb rider gibi oyunlarla alışmaya çalış
Zamanın oyunları çok hızlı dediğim gibi göz o frameleri yakalayamıyor sonra algılayamadığı için sıkıntı oluşturuyor dediğim gibi yavaş oyunlarla başlayın crysis hızlı bir oyunkral aynı sıkıntı bende de var ama goz bozuklugu degil ya arkadasın dedigi gibi fps oyunlarında mide bulantısı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?