Uzman Üye
Sırf sen mutlu ol diye yazıyorum Notebook ama konu ile ne alakası var çözemedim. Daha önce hiçbir sorun olmadan giriyordum 1 haftalık bir mevzu bu.Laptop mu kullanıyosun masaüstümü
aynen. vga driver son sürüm. pil tasarruf modu kapalı yüksek performans da. Ya hiçbir değişiklik yapmadım. Hatta hile yüzünden mi acaba dedim. Hile kapalıykende yapıyor delirecemGrafik kartı driverini güncellediniz mi ? ve pil tasarrufu modunda oyunu acıyor olabilirsiniz yüksek performansa alıp tekrar deneyin
sürücüler güncelsürücülerinin güncel olduğundan emin ol dostum
aynı şeyi defalarca yapınca sonuç değişmeztry reinstall windows
birader sen piyango oynama sakınKesinlikle aynı sorun bende var kapattığım zaman fps düşüyor ve ekranda yırtılmalar oluyor büyük ihtimale ekran kartı amd ve laptop toshıba
Bahtım Bağlandı Bu arada ondandıraynı şeyi defalarca yapınca sonuç değişmez
Post automatically merged:
birader sen piyango oynama sakınbu kadar mı kötü tahmin yapılır
Bu arada fan ızgara radiatör neyse işte onu bile temizledim. thermal macun yeniledim. cpu ısı sorunu da yok hatta soğuk üflüyorBahtım Bağlandı Bu arada ondandır
Bi Güsül Aldırmamışınsın KralBu arada fan ızgara radiatör neyse işte onu bile temizledim. thermal macun yeniledim. cpu ısı sorunu da yok hatta soğuk üflüyormuhakkak akla gelir şimdiden yazayım...
tam yazdım senin mesajını gördümtermal macunu bi kontrol edebilirsin bende ani fps düşüşleri yaşıyodum macunu değiştirince düzeldi
bak şöyle bir mantık güdelim. diyelim ki güncel değil yada arızalı 1 hafta önce neden sorun yoktusürücülerin guncel olmayabilir emin olma bence dostum
Bi
Bi Güsül Aldırmamışınsın Kral
annem o ispanyolca bende olacak burada ne işimiz var saplarla pubg oynuyoz ibiza ya giderdimtenta estalar o drive da placa de video ou atualizar pode resolver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?