- Konuyu başlatan
-
Uzman Üye
hiç bir şey yapmadım 3 gün oyuna girmedim. yeni program felanda yüklememiştim. sonra bu başıma gelince dedim havalar ısındı bi periyodik cekeyim makinaya hani belki ısınıyor belki ondan dır diye fan ızgara temizilği felan yaptım. sonra format ta attım yine düzelmedi.ne yaptında sorun başladı ki
evet o aklıma geldi ama. diğer oyunlarda bir sorun yok.knk bilgisayarının ısınmasından dolayı olabilir veya çok ısıdan dolayı sisteminin bir parçası zarar görmüşte olabilir
bence senin bu suçun yok artıkevet o aklıma geldi ama. diğer oyunlarda bir sorun yok.
bence senin bu suçun yok artık
en yakın bilgisayar tamircisine göster anlat durumu bence ama eski kafalı adamlara gitmeeeee sonuç lite mı oynamayak şimdiban yemiş gibi oldum
nereden bakarım ona. otomatik seçmiyor mu ?oyunun hangi grafik akrtını kullandığa bak bi
Tôi đóng cửa sổ cập nhật. - định giá trịTurn off windows update
ışıklandırma dediğin lighting sanırım değil mi ?Işıklandırma çok fazla grafik yorar.
Kapatırsanız düzelir.
üzerine gel sağ tık run graphic fln yazar 2.dir genellikle oradan bak default olan hangisinereden bakarım ona. otomatik seçmiyor mu ?
kanka yeni formattım diyom yaUse software to clean junk for pc
ah birde neyin üzerine sağ tık yapacağımı desenüzerine gel sağ tık run graphic fln yazar 2.dir genellikle oradan bak default olan hangisi
oyununkanka yeni formattım diyom ya
Post automatically merged:
ah birde neyin üzerine sağ tık yapacağımı desen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?