Süper Üye
Sana bir örnek vereyim ben bilgisayarı güncellememiştim hiç bir uygulama açılmadı ama hiç bir şey yani bilgisayarın her türlü güncellemesini yap ki sıkıntı çıkmasın büyük ihtimalle nvidayı güncellemediği için sorunlar olmuştur nvida ekran kartını da bilgisayarı da güncellesin sonra denesin
çift ekran kartı varsa güçlü olanı seçmemiş olabilir
Güçlü olan hangisi bilmiyorum ama mx130 olduğunu varsayıyorum. Oyunu mx130 ile çalıştırması gerekiyor uhd 520 ile değil. İnternetten araştırarak bulabilirsin nasıl olduğunuBir mx130 birde Intel uhd 520
Bu arada sorun ÇÖZÜLMEDİ olmuyor guncelledim ama yine FPS sorunu devam ediyor bilgisi olan var mi?
denedım ama yıne aynıGüçlü olan hangisi bilmiyorum ama mx130 olduğunu varsayıyorum. Oyunu mx130 ile çalıştırması gerekiyor uhd 520 ile değil. İnternetten araştırarak bulabilirsin nasıl olduğunu
virus taraması ve driver güncellemesi yapsın aklıma başka bir şey gelmedidenedım ama yıne aynı
Post automatically merged:
fps arttı ama en bastakı gıbı değil fps
yaptımvirus taraması ve driver güncellemesi yapsın aklıma başka bir şey gelmedi
7 ay fılen olduekran kartı ve işlemci ısısına baksın, max 2 yıl olduysa termal macun işlevini yitirmiştir ısı yükselince de yapar bu tarz şeyleri, bir de hava çıkışı tıkanıyor bazen laptopların arada bir hava çıkışını temizlemek lazım, özetle bakım yaparsa düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?