Herkese selamlar,
gecenin 4' ünde hazırladığım makroyu sizlerle paylaşmak istedim. Mevcut hali çok iyi sayılmaz fakat
doğru ayarları yaptığınız takdirde iş görmektedir.
Programla ilgili sorularınız, hata bildirimleriniz veya destek talepleriniz için konu altından veya discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
gecenin 4' ünde hazırladığım makroyu sizlerle paylaşmak istedim. Mevcut hali çok iyi sayılmaz fakat
doğru ayarları yaptığınız takdirde iş görmektedir.
Kısayol Tuşları (Hotkeys)
- [INSERT] -> Ayar menüsünü ekrandan tamamen gizler veya geri açar.
- [F1] -> Makroyu açar veya kapatır.
- [F2] / [F3] / [F4]-> Hazır silah profilleri arasında oyun içinden anlık geçiş yapmanızı sağlar:
- F2: UNIVERSAL: RIFLE (Hafif ve orta sınıf silahlar için ideal otomatik ayar)
- F3: UNIVERSAL: HEAVY (Yüksek tepmeli ağır silahlar için ideal otomatik ayar)
- F4: UNIVERSAL: RAPID (Yüksek ateş hızına sahip silahlar için ideal otomatik ayar)
- [CAPS LOCK] -> Rapid Fire (Hızlı Ateş) modunu açar veya kapatır. Tek tek sıkan (Tap-fire) silahları otomatiğe çevirir.
Nasıl Kullanacağız?
- Programı indirin ve Yönetici Olarak Çalıştırın.
- Karşınıza gelen panelden oyununuza ve silahınıza göre ince ayarlarınızı yapın:
- RECOIL CONTROL: Silahın yukarı fırlamasını önlemek için farenin ne kadar güçlü aşağı çekileceğini belirler. (Aşağı çekiş gücü fazla gelirse bu değeri düşürün).
- SPREAD CONTROL: Silahın sağa sola rastgele tepmesini dengeleyecek yatay güç çarpanıdır.
- DELAY: Çekme işleminin milisaniye cinsinden döngü hızıdır (Gecikme süresi).
- GAME SENSITIVITY: Oyundaki fare hassasiyetinizi (Sensitivity) buraya birebir girin (Yazılım, pikselleri oyun içi hassasiyetinize göre otomatik hesaplar ve kusursuzlaştırır).
- [ SAVE ] butonuna basarak girdiğiniz ayarları kaydedin.
- Oyuna girip F1 tuşuna basın ve kullanmaya başlayın!
- daha optimize hale getirildi.
- yeni ayar/özellikler eklendi.
- anti cheatler tarafından yakalanamaması için bir takım eklemeler yapıldı.
- Menü de ufak değişiklikler yapıldı.
- yeni ayar/özellikler eklendi.
- anti cheatler tarafından yakalanamaması için bir takım eklemeler yapıldı.
- Menü de ufak değişiklikler yapıldı.
İndirme Linki
İletişim & Destek
Programla ilgili sorularınız, hata bildirimleriniz veya destek talepleriniz için konu altından veya discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.- Discord: lyr1ca.x4n
Son düzenleme: