Friday the 13th ve Friday the 13th Game Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
3-5.jpg
header.jpg

Çoğunuz biliyorsundur bu kralı bu katilin yerini hiç bir katil tutamaz

Hikayesi:
Bir grup genç kamp a gelip cinsel içerikli şeyler yapıyor Jasonun Annesi bu grubu istemiyor bu grup Jason denizde boğulurken Annesi mesaj gönderiyor "Oğlum Bana geldiler " diyerek Ve bu gençlerden birisi kız kafasını palayla kesiyor Ardından Jason Voorhees uyanıyor Annesinin İntikamını Almak İçin Bu Kamp'a gelen kim olursa olsun Annesinin intikamını Almak İçin Kesmeye Yemin Ediyor Bu Katilin Kısa hikayesi bu kadardır.(yanlışım varsa kusura bakmayın.)

Ve Oyununu Biliyorsunuzdur
Friday The 13th Game IIIFonic Tarafından Yapılmıştır
Oyunu Buraya Kadar Getirmiş Bütün Karakterleri Filmden Alarak Piyasaya sürmüştür Fakat

Victor Miller (Jasonun Baş Sahibi)
Bu yıl'a ait Jason Reboot Filmi çıkacaktı bu jasonun sahibi jasonun filmlerde oyunlarda kullandıgını görünce telif attı ve bir daha dava olayı düzelene kadar bu oyuna güncelleme gelmeyecek ve hiç bir yerde hiç bir tvde , kanalda jasonun filmi yayınlanmayacaktır
Jasonun Şehir Efsanesi Olmasını İstiyor

İnşallah Önümüzdeki Yıllar Bu Dava Olayı Düzelir'de Tekrardan Jasonu televizyonlarda Görebiliriz :)

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardeşim bi sözüm bi konuya yar oldu sevinçten orgazm olcam helal olsun jason reis

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Aga ciddi bir üzüntü yaşadım. Bu oyun daha çok satabilirdi.Sırf bu dava yüzünden oyun durdu.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bunuda Biliyorum Eyw Sen Anlat Böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...