Friendzoneda olunan birisinin yaklaşan doğum gününe karşı ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Selamlar, iyi forumlar. Başlıkta yazdığım gibi fantastik fikirlere açığım, maddi anlamda uçak kirala gibi şeyler dışında halim yerinde. Romantik arkadaşları bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
arkadaş ortamında küçük bir mekan kapat sakin bir parti iyi olur

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ufak bi parti ayarlamak bide aranızda arkadaşta olsanız böyle kalbini ısıtacak bi an geçtiyse onla ilgili bi hediye gider

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam diğer konuna yazdığım gibi onunla konuşup gelicem falan dedikten sonra doğum günü partisi yaklaşırken ... (kız ismi) unutmuşum tarihine söz verdim sinemaya veya romantik her hangi bir şeye gitmiş gibi göstericeksin merak uyandırırsan ve bunun üstüne gidip biraz soğuk yaparsan yavaştan yavaştan kız meraklanıp veya alınıp sana gelebilir

Will Aime Friend Zoneden kurtulma yazarsan dahada detaylı anlarsın kolay gelsin ustam iyi günler

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
burçlarla ilgili biri ise yıldız satın alabilirsin mobile uygulaması falan var belgeli şekilde romantik bir hediye araştırırmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
bence ortak bi arkadaşın ona senin hakkında kötü bir haber verebilir ve eğer yakınsanız ve sana gelirse orda parti veya ne yapıcaksan yapabilirsin.

Oynayın la oynayın
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selamlar iyi forumlar.

Başlıkta yazdığım gibi fantastik fikirlere açığım maddi anlamda Uçak kirala gibi şeyler dışında halim yerinde romantik arkadaşları bekliyorum
Kanki millet biraz pahalı şeyler yazmış benim tavsiyem öyle partiydi mekandı gerek yok tabi o kıza bağlı ama mütevazi bir hediye çiçek bile olur tatlı dil ile harmanlarsan işi pişirirsin ama tabi sen bilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
mekan kapa diyenler olmuş bence saçma daha seni sevdiğini bilmiyor iken bu kadar yükseklere uçmaya gerek yok sonra sen pişman olursun sinemaya git onun daha çok seveceği tür çiçek al çiçeğin içine güzel bir not yaz (o not da birbirinizle güzel geçirdiğiniz bir anı yazabilirsin veya) onun ilgisini çeken bir hobisi varsa onla alakalı bir şey alabilirsin

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kutlamasan senin için uzun vadede daha iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ghostla kanka net büyük tecrübem friendzonelandıgım her kızı şu ana kadar elde ettim ghostladığın zaman senden bi anda kesilen ilginin köpeği olucak birde doğru adımı atmak için duygusal boşluğunu yakala mantıklı adımlarla emin ol elde edersin kardeşim

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hic bi sey yapamassin dhaa baslamadan bitmis hic deneme kafanda bitirme calis baska kapilara yelken ac aga

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka kız seni friendzoneye zaten 1 kere aldıysa kafada çok zor o gözle bakması başkasını bul dkmsşsöls

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ona iyiki doğdunu soylemek yerıne bır ıphone 13 pro max almanı tavsıye ederım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Friendzone'dasın bir de öyle mi yani bilemiyorum bu kadar ilgiyi hak ediyor mu kutlamaman senin için daha iyi olacaktır bu devirde vur süründür öldür toksikle mantıksızlığı işlediği için her ilişki tarzında faydasını görürsün böyle yaparsan diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...