Fringe ve Supernatural tarzı dizi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Daha çok bilim kurgu tarzında dizi arıyorum arkadaşlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Stranger Thinks
The X-Files
Buffy the Vampire Slayer
The Magicians:
Grimm

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
the gifted önerebilirim xmenden sonrasını anlatıyo

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kesinlikle Continuum dizisini izleyin Fringe nin boşluğunu dolduracağınızdan eminim. Aynı fringe gibi sanki basit başlıyor ama daha sonra bir kaç bölümden sonra bitmemesini isticeksiniz . Aynı Fringe gibi bilim kurgu,polisiye,zaman kavramını çok güzel işlemişler. kesinlikle tavsiye ediyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
  1. X-Files: 1990'larda ve 2000'lerin başında yayınlanan bu klasik dizi, FBI ajanları Mulder ve Scully'nin paranormal olayları araştırmasını konu alıyor.
  2. Buffy the Vampire Slayer: 1997-2003 yılları arasında yayınlanan bu dizi, lise öğrencisi Buffy Summers'ın vampirlerle ve diğer doğaüstü varlıklarla savaşmasını anlatıyor.
  3. The Vampire Diaries: Bu dizi, Mystic Falls adlı bir kasabada yaşayan vampirlerin ve diğer doğaüstü varlıkların hikayesini anlatıyor.
  4. Grimm: Portland, Oregon'da yaşayan bir dedektifin, Grimm soyundan geldiğini keşfetmesiyle başlayan bu dizi, masallardan esinlenerek yaratılmış doğaüstü varlıklarla mücadelesini konu alıyor.

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum bir bilim kurgu hayranı olarak söylüyorum, bilim kurgu denilen ama alakası olmayan bir ton dizi ve film var her neyse. Sadece önerebileceğim 2 tane dizi var. Bazıları eski bazıları 3-4 yıl olmuş biteli...
Teen Wolf - Heroes
Şiddetle izlemeni öneriyorum. En çokta HEROES...

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Eğer Fringe ve Supernatural gibi dizileri seviyorsanız, The X-Files veya Buffy the Vampire Slayer'ı izlemekten keyif alabilirsiniz. İkisi de benzer doğaüstü konuları ele alıyor ve gerilimi mizahla harmanlıyor.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
  1. The X-Files: FBI ajanları Mulder ve Scully, doğaüstü olaylar ve UFO'lar gibi paranormal vakaları inceleyen birimde çalışırlar.
  2. Stranger Things: 1980'lerin kurgusal bir kasabasında geçen dizi, kaybolan bir çocuğun bulunması için yapılan araştırmaları konu alır. Doğaüstü olaylar ve bilim kurgu öğeleri de bulunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...