vb.net le zulu hılesımı yapıcaksın
Theme hoşuma gitti güzel yapmışsın . Öneri olarak Games kısmındaki oyun isimlerinin yazılı olduğu butonlar biraz fazla büyük biraz daha ufaltıp diktörtgen şekline getirirsen daha hoş duracağını düşünüyorum . Arka kısımıda kapalı değil de açık bir renk yapsan çok daha hoş duracaktır (beyaz gibi açık bir renk öneririm) .
Resmin olduğu forma bir timer ekle. Interval özelliğini 4000 olarak değiştir. Timer'in içine şu kodları yaz.O seninki gibi bir wallaper var başlıkta onun açılıp 3 4 saniye sonra form2 show olmasını istiyorum nasıl yaparım
Timer1.Stop()
Form2.Show()
Me.Hide()
Koylü kardeşim benim adam hile projesini tanıtmıyor , "Loader" projesini tanıtıyor . Adam hileleri tek bir programa gömüyor veyahut kendi sunucusundan çekip tek programdan tüm hilelerinin kullanılmasını sağlıyor , yani bu da demek oluyor ki yaptığı loaderin dili ile hilenin dilinin aynı olmadığı anlamına geliyor . Adamın konusunu kirletmeye ne hakkın var ?vb.net le zulu hılesımı yapıcaksın
Koylü kardeşim benim adam hile projesini tanıtmıyor , "Loader" projesini tanıtıyor . Adam hileleri tek bir programa gömüyor veyahut kendi sunucusundan çekip tek programdan tüm hilelerinin kullanılmasını sağlıyor , yani bu da demek oluyor ki yaptığı loaderin dili ile hilenin dilinin aynı olmadığı anlamına geliyor . Adamın konusunu kirletmeye ne hakkın var ?
Hoş bir tasarım olmuş başarılar.
dip not : boş yaparak arkadaşın konusunu baltalamayalım lütfen tşk
Neresi orası mesela ?Emek veriyosun bi şeyler başarmaya çalışıyosun ve biri çıkıp vbnetle zulu hılesımı yapcan dıyor bu yüzden senin değerini anlayacak bi yere gitmelisin kardeşim. Güzel proje bu arada
Dinamik veri cekecegin zaman o oyunlar penceresini nasil yapicaksin hocam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?