Ben yüksek olur eli yorabilir diye korkmuştum ilk başta ama hiç sıkıntısı yok...Kullanım nasıl güzelmi hisssiyatı ?
Joystick kullanmadığın oyunlarda sıkıntı yaşadınmı ?Ben yüksek olur eli yorabilir diye korkmuştum ilk başta ama hiç sıkıntısı yok...
Frisby çok kalite bir marka değil ama uzun yıllardır var olan bir marka.Artık küçük markalarda inovasyona önem verip çok kaliteli ürünler üretebiliyor. Rampage in çakma günlerini bilirim bugün monitörü bile var.daha önce duymamıştım yeni bir marka mi
Joystick e tş atıyorum mesela pugb de z biri youtube da önermişti.Geri çektinmi direk koşarken bile yere yaıtıyor karakter.Farklı kullanım türleri mutlaka bulunabilir.Şuan için hiç kafa yormadım ...Joystick kullanmadığın oyunlarda sıkıntı yaşadınmı ?
2 hafta önce 140 lira civarında aldım dostum.Makro oluşturulabiliyor kendi yazılımı mevcut.üzerinde makrolar kullanılabilir mi ? Ve ne kadar satın aldın
138 TL Kargo dahilkaç liraya aldın
Hayır herhangi bi sorun yok..Joystick farklı şekillerde kullanılıyor.Ama bütün işi joystickle yapmak pek akıllıca değil.Hem ömrü açısından hemde joystick ile yönlendirmeler zor oluyorJoystick kullanmadığın oyunlarda sıkıntı yaşadınmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?