Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
MTZ 80 Traktör V1.0 Mod, FS17 MTZ 80 Traktör V1.0 Modu, FS17 MTZ 80 Traktör V1.0 Modlar, FS17 MTZ 80 Traktör V1.0 Modlari, FS17 MTZ 80 Traktör, FS17 MTZ 80 Traktör mod, FS17 MTZ 80 Traktör Modu, FS17 MTZ 80 Traktör Modlar, FS17 MTZ 80 Traktör Modlari, F17 mod, F17 modu, F17 modlar, F17 modlari, f17 yama, farming simulatör 2017, farming simulatör 2017 mod, farming simulatör 2017 modifiye, farming simulatör 2017 modlar, farming simulatör 2017 modlari, farming simulatör 2017 modu,
:resim:
1519763015026.jpg

:yazı:
Merhaba, sizlerle
Farming Simulatör 2017 için MTZ 80 Traktör V1.0
modunu paylaşacağız. Sitemizde yayınlayacağımız MTZ 80 Traktör V1.0 yaması olduğu için biraz kaliteli bir şey olsun istedik ve bu zamana kadar yapılmış en kaliteli MTZ 80 Traktör V1.0 moduyla karşınızdayız.Tüm makinelere işlenen ayrıntıları gördüğünüzde çok şaşıracağınıza garanti verebilirim. MTZ 80 Traktör V1.0 yamasının kurulumu ve oyun içi resimleri konunun devamında mevcuttur.

:kullan:
1-)Sitemizden Temin Edip indirdiğiniz Dosyaları Oyuna Nasıl yükleyeceğiniz sorusunun çözümüne el atalım..
2-)Öncelikle Herhangi bir Traktör veya ekipman dan herhangi birisini ele alıyorum
3-)
MTZ_80_star-memoryhackers.org adlı Traktörün İndirilmiş ZİP uzantılı Dosyası Mevcut
Bu Dosyaya sağ tıklayarak Kopyala Diyorum …

4-)Daha Sonra Belgelerimi Açıyorum
5-)My Games Adlı Klasöre Çift Tıklayıp Açıyorum…
6-)Daha Sonra İçerisinde Bulunan Farming Simulator 2017 Adlı Klasörü Açıyorum…
7-)İçerisinde Bulunan Mod isimli Klasörü Açıyorum
8)Daha Sonra açılan Klasörün içerisine Yapıştır Diyorum
9-)Daha Sonra Oyuna Giriyoruz ve Satın alma Tuşuna Basıyoruz “P” ve karşımıza çıkan ekran satın alma mağzada görüyoruz buy basip deyip alıyoruz zaten resminden görürsünüz

:calis:
VERSİYON: FS17 1.5.X Uyumludur

:not:
Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Kullanacağınız MOD'TA başınıza gelebilecek bütün problem, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen MODU indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Hile pek işim olmaz ama böğle mıdlar çok iyi zaten diğer siterlerde böğle titizlik yok virüstotalden geçiriyorsunuz çok iyi gözüm kapalı indiriyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...