13 Ağu 2016 #1 fufuker1 F Seçkin Üye Katılım 12 Eki 2015 Mesajlar 357 Tepki puanı 25 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Baktım chronici online bulamıyorum hiç formda, bende kendim yapayım dedim. GÖRÜŞLERİNİZ NEDİR ?
13 Ağu 2016 Yasaklandı #2 Chronic C Efsane Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 1,048 Tepki puanı 6 Yaş 30 10 HİZMET YILI Ben forumda 7/24 onlineyim, tsye gelebilirsin. İmzayı benzetmeye çalışmışsın ancak, font pek hoş değil ve yazı boyutu fazla büyük.
Ben forumda 7/24 onlineyim, tsye gelebilirsin. İmzayı benzetmeye çalışmışsın ancak, font pek hoş değil ve yazı boyutu fazla büyük.
13 Ağu 2016 Konuyu başlatan #3 fufuker1 F Seçkin Üye Katılım 12 Eki 2015 Mesajlar 357 Tepki puanı 25 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Chronic' Alıntı: Ben forumda 7/24 onlineyim, tsye gelebilirsin. İmzayı benzetmeye çalışmışsın ancak, font pek hoş değil ve yazı boyutu fazla büyük. Genişletmek için tıklayın ... Ne zaman görsem yazı fontunun adını istiyorum kardeşim cevap vermiyorsun
Chronic' Alıntı: Ben forumda 7/24 onlineyim, tsye gelebilirsin. İmzayı benzetmeye çalışmışsın ancak, font pek hoş değil ve yazı boyutu fazla büyük. Genişletmek için tıklayın ... Ne zaman görsem yazı fontunun adını istiyorum kardeşim cevap vermiyorsun
13 Ağu 2016 Yasaklandı #4 Chronic C Efsane Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 1,048 Tepki puanı 6 Yaş 30 10 HİZMET YILI Fufuker' Alıntı: Chronic' Alıntı: Ben forumda 7/24 onlineyim, tsye gelebilirsin. İmzayı benzetmeye çalışmışsın ancak, font pek hoş değil ve yazı boyutu fazla büyük. Genişletmek için tıklayın ... Ne zaman görsem yazı fontunun adını istiyorum kardeşim cevap vermiyorsun Genişletmek için tıklayın ... Çünkü adı - olarak gözüküyor benim programda, bilsem söylerdim.
Fufuker' Alıntı: Chronic' Alıntı: Ben forumda 7/24 onlineyim, tsye gelebilirsin. İmzayı benzetmeye çalışmışsın ancak, font pek hoş değil ve yazı boyutu fazla büyük. Genişletmek için tıklayın ... Ne zaman görsem yazı fontunun adını istiyorum kardeşim cevap vermiyorsun Genişletmek için tıklayın ... Çünkü adı - olarak gözüküyor benim programda, bilsem söylerdim.
13 Ağu 2016 #5 Axe A Mustafa Kemal Atatürk Uzman Üye Katılım 23 May 2016 Mesajlar 280 Tepki puanı 8 Ödüller 7 10 HİZMET YILI daha iyileri yapılabilir ama emek var yinede başarılar.