Futbolda Menajer e video göndermem gerek yardım edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar futbool da çok yetenekliyim ama kayboluyorum şuan kulübsüzüm 18 yaşındayım bir menajerle görüşüyorum benden maç videosu istiyor antreman maç videosu da olabilir ama bir türlü atamıyorum

Sizin elinizde varmı antreman maç videosu felan iyi oynayan kişi o videoyu atım bari

Yardımcı olursanız sevinirim

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka başka bir kişiyi atmanın nasıl bir mantığı ve avantajı var :D ? Menajer seni yakından görmeyecek mi daha sonra? Ha çok yetenekliyim herkese taş çıkarırım diyorsan o ayrı.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kanka başka bir kişiyi atmanın nasıl bir mantığı ve avantajı var :D ? Menajer seni yakından görmeyecek mi daha sonra? Ha çok yetenekliyim herkese taş çıkarırım diyorsan o ayrı.
Knk sol açık oyuncusuyum efsane oynuyorum ama bir türlü video çekemiyorum
Post automatically merged:

Acaba normal halısa maçı atsam olurmu 5 vs 5 gibi birşey

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Knk sol açık oyuncusuyum efsane oynuyorum ama bir türlü video çekemiyorum
Post automatically merged:

Acaba normal halısa maçı atsam olurmu 5 vs 5 gibi birşey
Bizim oynadığımız halı sahada yukardan çekiyolardı full maçı o tarz bir halı sahada maç yaparsanız videon olmuş olur. Az bir şey fazla para ödüyorsun mesela kişi başı 30 yerine 35 veriyor.

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar futbool da çok yetenekliyim ama kayboluyorum şuan kulübsüzüm 18 yaşındayım bir menajerle görüşüyorum benden maç videosu istiyor antreman maç videosu da olabilir ama bir türlü atamıyorum

Sizin elinizde varmı antreman maç videosu felan iyi oynayan kişi o videoyu atım bari

Yardımcı olursanız sevinirim
kanka, sen onlar gibi oynamadıktan sonra ne anlamı varki videonun.

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kanka maça gittiğin bi zaman yanında arkadaşınıda götür o senin videonu çeksin yalanla dolanla iş yapma menajer anlarsa alıcaksa da almaz bu sefer

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
halı saha videosu gönderirsen direkt iletişimini koparırsın normal resmi maçından video çektirmelisin ama yaşın gereği menajerlerle iş yapman doğru mu bilemedim ben de bu işin içinde az çok bulundum direkt kulüp yetkilileri özellikle altyapı kordinatörleriyle iletişim kurmanı öneririm hangi kulübe gidersen git onlarla anterenmana çıkmak istediğini söyle reddetmezler kendini o şekilde göstermeni tavsiye ederim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
halı saha videosu gönderirsen direkt iletişimini koparırsın normal resmi maçından video çektirmelisin ama yaşın gereği menajerlerle iş yapman doğru mu bilemedim ben de bu işin içinde az çok bulundum direkt kulüp yetkilileri özellikle altyapı kordinatörleriyle iletişim kurmanı öneririm hangi kulübe gidersen git onlarla anterenmana çıkmak istediğini söyle reddetmezler kendini o şekilde göstermeni tavsiye ederim
Antrenman videosu gönderecem o zaman bir takımla idmana çıkıp

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşın dediği mantıklıymış o mantıkda bi yerde halı saha maçı yaparsan senin için daha iyi olur

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eğer aldatmaya kalkarsan bu camia da adın lekelenir ve ilerleyen zamanlarda bir şansın olursa onları da geri tepmiş olursun o yüzden arkadaşından veya ailenden birinden rica et seni çeksinler

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
eğer aldatmaya kalkarsan bu camia da adın lekelenir ve ilerleyen zamanlarda bir şansın olursa onları da geri tepmiş olursun o yüzden arkadaşından veya ailenden birinden rica et seni çeksinler
hiçbir takım idmana gelmemi istemiyor amatör takımlar bile şampiyon olmaya çalışıyorlar 🥱🥱

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hevesini kırmak istemem ama mahalle maçına veya halısaha maçına benzemez bu işler pek kendinden emin misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...