Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Galatasaray afk kalabilir bence 3-4 yer tahminenUEFA Avrupa Ligi son 16 kura çekimlerinde galatasarayın rakibi barcelona oldu sizce maç kaç kaç biter gönlümden galatasarayın kazanmasını istiyorum ama barcelona maçı bence 1-0 veya 2-1 alabilir.
deplasman 3-0 iç saha 6-0 Oluriç saha deplasman fark etmeksizin skor en az 3-0 barcelona
galatasaray keske katılmasaydım dıcek bu spor ıle :/Camp Nou'da
4-1
TT Arenada
0-2
Barça iki maçta 6 gol atıp 1 gol yer...
oynanan bu futbolla bu teknik adamla oyuncularla başkanla olur Türk futbolu uzun zamandır düşüşte zatendeplasman 3-0 iç saha 6-0 Olur
aynen ama Trabzon olsa 1-2 atar 3-4 yer dı benceoynanan bu futbolla bu teknik adamla oyuncularla başkanla olur Türk futbolu uzun zamandır düşüşte zaten
hiç fark etmez ülke futbolu bitmiş durumda zaten hem oyun anlamında düştü hem de marka değeri olarak yerlerde şampiyonlar ligine direk katılım bile şuan sallantıdaaynen ama Trabzon olsa 1-2 atar 3-4 yer dı bence
Doğru haklısınhiç fark etmez ülke futbolu bitmiş durumda zaten hem oyun anlamında düştü hem de marka değeri olarak yerlerde şampiyonlar ligine direk katılım bile şuan sallantıda
bu TR takımla olmaz zaten ama şans barcelona geldigalatsaray yenemez 0-4 yenılr
messiyi biraz zor görebilirisinbu TR takımla olmaz zaten ama şans barcelona geldimessiyi görcezz
barcelona alırUEFA Avrupa Ligi son 16 kura çekimlerinde galatasarayın rakibi barcelona oldu sizce maç kaç kaç biter gönlümden galatasarayın kazanmasını istiyorum ama barcelona maçı bence 1-0 veya 2-1 alabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?