21 Ağu 2019 #1 North. Süper Üye Katılım 20 May 2019 Mesajlar 791 Çözümler 1 Tepki puanı 490 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Amatörce oldu biraz.
21 Ağu 2019 #2 ilkxr Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 316 Çözümler 1 Tepki puanı 42 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Güzel Olmuş Ellerine Sağlık
21 Ağu 2019 #3 KuZgUn_KD K Uzman Üye Katılım 6 Haz 2019 Mesajlar 159 Tepki puanı 122 Ödüller 4 Yaş 28 7 HİZMET YILI Harika olmuş Fenerbahçede Yapabilirsen Müko OLur
21 Ağu 2019 #4 RoskK7Y R Üye Katılım 21 Ağu 2019 Mesajlar 16 Tepki puanı 4 Yaş 26 6 HİZMET YILI güzel olmuş
21 Ağu 2019 Yasaklandı #5 tarAFSIZ T Banlı Üye Katılım 8 Tem 2019 Mesajlar 192 Tepki puanı 58 Yaş 28 6 HİZMET YILI arka plan çok karanlık olmuş, eline sağlık
21 Ağu 2019 #6 RoskK7Y R Üye Katılım 21 Ağu 2019 Mesajlar 16 Tepki puanı 4 Yaş 26 6 HİZMET YILI tarAFSIZ ın dediği gibi arka plan fazla karanlık olmuş
21 Ağu 2019 Konuyu başlatan #7 North. Süper Üye Katılım 20 May 2019 Mesajlar 791 Çözümler 1 Tepki puanı 490 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Teşekkürler herkese. RoskK7Y' Alıntı: tarAFSIZ ın dediği gibi arka plan fazla karanlık olmuş Genişletmek için tıklayın ... tarAFSIZ' Alıntı: arka plan çok karanlık olmuş, eline sağlık Genişletmek için tıklayın ... Arkaplanın karanlık olması şart. Öndeki logo ve yazıyı parlatıp önplana çıkarmak istedim. Öyle yapmasaydım arkaplanla karışacaktı ve göz yoracaktı. KuZgUn_KD' Alıntı: Harika olmuş Fenerbahçede Yapabilirsen Müko OLur Genişletmek için tıklayın ... Neden olmasın Beğenmene sevindim. 1BY' Alıntı: Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah
Teşekkürler herkese. RoskK7Y' Alıntı: tarAFSIZ ın dediği gibi arka plan fazla karanlık olmuş Genişletmek için tıklayın ... tarAFSIZ' Alıntı: arka plan çok karanlık olmuş, eline sağlık Genişletmek için tıklayın ... Arkaplanın karanlık olması şart. Öndeki logo ve yazıyı parlatıp önplana çıkarmak istedim. Öyle yapmasaydım arkaplanla karışacaktı ve göz yoracaktı. KuZgUn_KD' Alıntı: Harika olmuş Fenerbahçede Yapabilirsen Müko OLur Genişletmek için tıklayın ... Neden olmasın Beğenmene sevindim. 1BY' Alıntı: Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah
21 Ağu 2019 #8 KuZgUn_KD K Uzman Üye Katılım 6 Haz 2019 Mesajlar 159 Tepki puanı 122 Ödüller 4 Yaş 28 7 HİZMET YILI SkyNorth' Alıntı: Teşekkürler herkese. Arkaplanın karanlık olması şart. Öndeki logo ve yazıyı parlatıp önplana çıkarmak istedim. Öyle yapmasaydım arkaplanla karışacaktı ve göz yoracaktı. Neden olmasın Beğenmene sevindim. Eyvallah Genişletmek için tıklayın ... Kanka kullandığın masaüstü wallpaper varmı resmini atarsasn süper olur
SkyNorth' Alıntı: Teşekkürler herkese. Arkaplanın karanlık olması şart. Öndeki logo ve yazıyı parlatıp önplana çıkarmak istedim. Öyle yapmasaydım arkaplanla karışacaktı ve göz yoracaktı. Neden olmasın Beğenmene sevindim. Eyvallah Genişletmek için tıklayın ... Kanka kullandığın masaüstü wallpaper varmı resmini atarsasn süper olur