I know but I want to upgrade ram is that possible?The Galaxy Book Go is a lightweight, 14in Windows laptop with a Full HD (1,920 x 1,080) resolution display, with a choice of either 4GB or 8GB of RAM and 128GB of storage
Samsung Türkiye ye ulaşman lazımGALAxy book go Laptop geldi "Türkiye satışı yok" Windows 11 kurulu lakin 4 GB ve işlem yapamayacak kadar ağır çalışıyor 8 ya da 16 gb ram'e yükseltmek istiyorum sıradan ramlar olur mu acaba? Yoksa anakart'a göre mi ram almalıyım?
ana kartımın DDR Kaç olduğunun nereden öğrenebilirim? Ana kart markası "Galaxy Book Go (LTE)" diye geçiyor ama ddr kaç olduğunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 81334
Bunu hiç düşünmemiştim teşekkür ederim deneyeceğim.Samsung Türkiye ye ulaşman lazım
Samsung özel seri bir notebook gibi görünüyor orası anca yardımcı olabilir yurt dışından parça isteği ile belkiBunu hiç düşünmemiştim teşekkür ederim deneyeceğim.
Yani amazona falan baktım ram için bulamadım hiç bir yerde yok en kötü patronumla konuşup laptobu iade edeceğim çocuğuna falan versin chrome ile sekmeler arasında 2-3 saniye bekliyorum işimi yapmama engel oluyor.Samsung özel seri bir notebook gibi görünüyor orası anca yardımcı olabilir yurt dışından parça isteği ile belki
Ne telefonu kardeşim laptop bubence gayet iyi bir telefon arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?