ÇÖZÜMarkadaşlar gameboster kulaklık aldım sıfır sıstemde kulanıyorum oyunda karsı tarafa hep cızırtı gıdıyor mikrofundan benım gosterge hep konusuyomuşum gibi yanıp sönüyor mesela pupg sebebi ne olabilir
ok bakiyim biRealtex kurulu değilse realteki kur
Ses ayarlarından Kayıtta kullandığın mikrona sağ tıklayıp özelliklerini aç, dinle kısmında bu aygıtı dinle kutucuğunu işaretleyip
kendi sesini dinle sıkıntı yoksa sesinde cihazda problem yoktur.
Ekli dosyayı görüntüle 80276
teşekkurlerÇÖZÜM
1- Görev çubuğunun sağ tarafındaki hoparlör simgesine sağ tıklayın
2- Sesler'e tıklayın
3- Kayıt sekmesine gidin
4- Mikrofon cihazınıza sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin
5- Gelişmiş sekmesine git
6- Varsayılan biçim altında, açılır menüye tıklayarak örnek oranı değiştirin
7- Uygula'ya tıklayın
8- Söz konusu sorun hala devam ediyorsa, Sinyal Geliştirmeleri altındaki
"Ses geliştirmelerini etkinleştir" seçeneğinin işaretini kaldırarak ses geliştirmelerini devre dışı bırakarak deneyin
9- Uygula ve Tamam'ı tıklatın
Sorun hala devam ediyorsa,
1- Aygıt Yöneticisi'nde aşağıda belirtilen ses sürücülerini el ile güncelleştirmeyi deneyin:Mikrofon dizisi > ses giriş ve çıkışlarını >
> Ses, video ve oyun kumandaları > Realtek(R) Ses
Yukarıdaki belirtilen sürücülerin her biri için aşağıdaki adımları uygulayın:
1- Cihaz Yöneticisi'nde o sürücüyü bulun
2- Sürücüye sağ tıklayın ve "Sürücüyü Güncelle" yi seçin.
3- Sonra "Sürücüler için bilgisayarıma gözat" seçeneğini seçin
4- "Bilgisayarımdaki mevcut sürücülerin listesinden seçim yapmama izin ver" i tıklayın.
5- "Uyumlu donanımı göster" seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun.
6- Mikrofon dizisi sürücüsü için Genel cihaz'ı seçin ve İleri'yi tıklayın (şimdi "Yazılım Aygıtları" kategorisine taşınacaktır.
7- Realtek(R) Ses sürücüsü için Yüksek Tanımlı Ses Aygıtı'nın öğesini seçin ve İleri'yi tıklatın.
8- Bu işe yaramazsa, yukarıdaki adımları tekrarlayın, ancak şimdi sırasıyla Mikrofon dizisi ve Realtek Ses sürücüsü için Ses uç noktası ve Realtek Yüksek Tanımlı Ses'i seçin.
İşe yaradı mı aynı konudan bende muzdaribimok bakiyim bi
teşekkurler
Şuan aynı şekilde öyle klavyesinden mousesi gamepower ya dedim ışıklı felan hoşuma gitti kulaklığını aldım iade yolladım bu arada üründe sorun yok çalışıyor dendi geri yolladılar son format atmadan bi araştırmaya girdim hayırlısı artıkvalla benım sıfır sistem sıfır kulaklık cozulmedi
dıscort ıyı yankı hırıltı yok denedım sımdıdiscord testinde denedinmi sana nasıl geliyor ses
bulamadım ki driverini :=)Kulaklığının driverını indirip ordan ayar yapmayı deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?