Mic ayarlarını yaptın mı. Genellikle miclerde gürültü engelleme özelliği var onu aç.Arkadaşlar Game Booster kulaklık aldım, sıfır sıstemde kullanıyorum. Oyunda karsı tarafa hep cızırtı gıdıyor mikrofondan, benım gosterge hep konusuyormuşum gibi yanıp sönüyor mesela PUBG. Sebebi ne olabilir?
teşekürler bi arastırıyimdostum kulaklığın dipsesini ayarlarsan karşıya herhangi bir ses gitmez çoğu program bunu hallediyor elinle yapması biraz zahmetli dipses ayarlayan programlar var internette iyi forumlar dilerim.
Hocam Nasıl yaptı ? sen bubiraz ses seviyesini kısıp gürültü tutmayı aç
oynatma seviyesi yarım olsun
yoksa sürekli ses açık olduğu için hoparlörden aldığı ses ile yankı yapar
Ekli dosyayı görüntüle 80277
Windows kendi özelliklerinde var. Mic ayarlarına gir özelliklerden açdriverini bulamadım ki yukleyıp ordan yapmak lazım sanırım
Sag olun hocamÇÖZÜM
1- Görev çubuğunun sağ tarafındaki hoparlör simgesine sağ tıklayın
2- Sesler'e tıklayın
3- Kayıt sekmesine gidin
4- Mikrofon cihazınıza sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin
5- Gelişmiş sekmesine git
6- Varsayılan biçim altında, açılır menüye tıklayarak örnek oranı değiştirin
7- Uygula'ya tıklayın
8- Söz konusu sorun hala devam ediyorsa, Sinyal Geliştirmeleri altındaki
"Ses geliştirmelerini etkinleştir" seçeneğinin işaretini kaldırarak ses geliştirmelerini devre dışı bırakarak deneyin
9- Uygula ve Tamam'ı tıklatın
Sorun hala devam ediyorsa,
1- Aygıt Yöneticisi'nde aşağıda belirtilen ses sürücülerini el ile güncelleştirmeyi deneyin:Mikrofon dizisi > ses giriş ve çıkışlarını >
> Ses, video ve oyun kumandaları > Realtek(R) Ses
Yukarıdaki belirtilen sürücülerin her biri için aşağıdaki adımları uygulayın:
1- Cihaz Yöneticisi'nde o sürücüyü bulun
2- Sürücüye sağ tıklayın ve "Sürücüyü Güncelle" yi seçin.
3- Sonra "Sürücüler için bilgisayarıma gözat" seçeneğini seçin
4- "Bilgisayarımdaki mevcut sürücülerin listesinden seçim yapmama izin ver" i tıklayın.
5- "Uyumlu donanımı göster" seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun.
6- Mikrofon dizisi sürücüsü için Genel cihaz'ı seçin ve İleri'yi tıklayın (şimdi "Yazılım Aygıtları" kategorisine taşınacaktır.
7- Realtek(R) Ses sürücüsü için Yüksek Tanımlı Ses Aygıtı'nın öğesini seçin ve İleri'yi tıklatın.
8- Bu işe yaramazsa, yukarıdaki adımları tekrarlayın, ancak şimdi sırasıyla Mikrofon dizisi ve Realtek Ses sürücüsü için Ses uç noktası ve Realtek Yüksek Tanımlı Ses'i seçin.
knk gameboosterın hangi kuklaklığıArkadaşlar Game Booster kulaklık aldım, sıfır sıstemde kullanıyorum. Oyunda karsı tarafa hep cızırtı gıdıyor mikrofondan, benım gosterge hep konusuyormuşum gibi yanıp sönüyor mesela PUBG. Sebebi ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?