şuan çalışıyormu usta ben geçen konu açtım şuan yeni hile henüz çalışmıyor henüz beta da dediler tamamen bitince çalışacak dediler eğer çalışıyorsa nasıl çalıştırcağımı söylermisin nerden indircem
Gameloop App markete gir sonra sağ üstten 3 çizgiye bas güncelle bas sonra yeni sürüm saptandı der sonra güncelle de 7.1 olur bu arada gameloop 4.4 de 35fps alırken 7.1 e geçtim 70 fps alıyorum
Gameloop App markete gir sonra sağ üstten 3 çizgiye bas güncelle bas sonra yeni sürüm saptandı der sonra güncelle de 7.1 olur bu arada gameloop 4.4 de 35fps alırken 7.1 e geçtim 70 fps alıyorum
arkadaslar bende pubg güncelledim ama oyun hata veriyor acılmıyor hata kodu 70254639 yazıyor nasıl düzeltirim
Post automatically merged:
arkadaslar pubg e giremiyorum güncelleme geldikden sonra hata kodu geldi oyun acılmıyor emulatörüde güncelledim bişey degişmedi yine hata veriyor hilesiz oldugu halde 70254639 diye hata kodu yardımcı olurmusunuz
Post automatically merged:
bende pubg acılmıyor bilinmeyen kod hatası veriyor