belirttim sitede yok zaten brom iyice oku istersen yazdığımı
eyvallah bromolacağını sanmıyorm bro ya kolay gelsin
spectre modelin adimi ben mause nin adinin devami gibi geldi dur bakiyorum tmmbelirttim sitede yok zaten brom iyice oku istersen yazdığımı
Post automatically merged:
eyvallah brom
kanka baktım ben zaten araştırmadığım yer kalmadı malesef yok bi ihtimal forumda bulurum sanmıştım ondanspectre modelin adimi ben mause nin adinin devami gibi geldi dur bakiyorum tmm
su adamlara mail atsana bi cok sacma satisi olan bir cihazin destegini cekmeleri cok scma olmus senin adina canim cok sikildikanka baktım ben zaten araştırmadığım yer kalmadı malesef yok bi ihtimal forumda bulurum sanmıştım ondan
attım kaç kere kanka haleda dönüş yok nerden aldım bu mausu a* valla sinirlerim zıpladısu adamlara mail atsana bi cok sacma satisi olan bir cihazin destegini cekmeleri cok scma olmus senin adina canim cok sikildi
mauseo ne knk
bende cok dandik birsey var preo doye bi marka teknosanin biliyondur belki ama iki defa ari yapti adamlar iki defa degistiridiler usenmeden mause i cok sasritici markalardan cok sasirtici seyler cikyor. letgoda falan sat gitsin kendine llogitech gibi birsey al en guzeli olurattım kaç kere kanka haleda dönüş yok nerden aldım bu mausu a* valla sinirlerim zıpladı
Post automatically merged:
mause
tavsiyen için teşekkür ederim kankabende cok dandik birsey var preo doye bi marka teknosanin biliyondur belki ama iki defa ari yapti adamlar iki defa degistiridiler usenmeden mause i cok sasritici markalardan cok sasirtici seyler cikyor. letgoda falan sat gitsin kendine llogitech gibi birsey al en guzeli olur
rica edeim dostum iyi forumlartavsiyen için teşekkür ederim kanka
nerde özelden link atarmsnpiyasa da vardı
kanka her yere baktmKanka youtube da falan var mı baktın mı
Bilmiyorum bitane kutu acilimi yapan birnden buldum sagolsun exeyi atti suan kullaniyorumbaşka bi foruma göz attım kaldırmışlarnası bi saçmalıksa. kaldırılmadan önce kullanan varsa exesini silmediyse sorun hallolur ama kaldırmanın amacı neymis acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?