Monitörü almak istiyordum fakat GameBooster GB-2461CF ve İzoly CG2456 ürünü arasında kaldım şuanda kullanmış olduğum bir monitör var samsung s24d330 bir ekranda oyun oynarken diğer yandan yayın yada tarayıcı gibi dosyaları açarken o ekranı kullanırken yeni alacağım ekranda oyun oynamak amacım ürününü kullananların yorumlarını alabilir miyim almaya değer mi?
Oynayacağım oyunlar : FPS Oyunları CS GO PuBG Gibi
bana kalırsa 1. monitörün de iyi değil , ana monitör alman gerekiyor. oyun oynarken kullanman gereken monitör genel özellikleri 144hz+ 0.5-1ms markası her şeyden daha önemli mesela samsungda çok ölü pixel olayı olduğunu duydum. ama asus 2 tane ölü pixelin varsa değiştirebiliyorsun. bu gibi seçenekleri olan 144hz+ bi monitör alırsan rahat edersin hele bide 2k-4k olursa oyunu yaşarsın
Gamebooster güzel bir ürün fakat hiç duymadım monitörü olduğunu almak istediğim ürünün videosu bile çekilmemiş ilk ekranım s24d330 bunu yan ekran olarak kullanıcam asıl amacım ana ekran onuda gamebooster olarak seçeceğim sanırım yorumlara bakılırsa biraz daha yorum alabilirsem kafamdaki soru işaretleri kalkacak
82 görmüş fakat kimse yazmamış üzücü